tromaktiko: Πώς να βαφτείς για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Πώς να βαφτείς για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν



Όλες μας ανυπομονούμε για τα γιορτινά ρεβεγιόν καθώς είναι μία τέλεια αφορμή για να φορέσουμε τα καλύτερα ρούχα μας και να...
γιορτάσουμε ενώ θα είμαστε όμορφοι, ξέγνοιαστοι και μέσα στο christmas spirit.
Όσο σημαντικά όμως είναι τα ρούχα που θα επιλέξουμε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν άλλο τόσο σημαντικό είναι και το μακιγιάζ το οποίο θα κάνουμε. Το μακιγιάζ σου το βράδυ του ρεβεγιόν θέλεις να είναι κάτι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό καθώς θέλεις να κάνεις μία εμφάνιση η οποία θα μείνει αξέχαστη.

Εάν το ρούχο που θα επιλέξεις να φορέσεις τη βραδιά του ρεβεγιόν είναι εντυπωσιακό, καλύτερα να κρατήσεις ήπιους τόνους στο μακιγιάζ σου τονίζοντας μόνο τα χείλη ή τα μάτια σου ενώ εάν το outfit σου είναι κάτι απλό, με το μακιγιάζ που θα διαλέξεις μπορείς να το κάνεις πιο ''βραδινό'' και έντονο.

Βάλε το πιο έντονο κόκκινο κραγιόν σου και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Ένα πολύ απλό και θηλυκό μακιγιάζ που όμως δεν περνάει απαρατήρητο.
Βάλε κραγιόν έντονου χρώματος και μεταλλιζέ σκιά στο κινητό βλέφαρο. Ένα βάψιμο το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ενώ η μεταλλιζέ σκιά είναι ότι πιο glam μπορείς να επιχειρήσεις για το μακιγιάζ σου στο ρεβεγιόν.
Εάν δεν είσαι τύπος του έντονου μακιγιάζ προτίμησε nude και neutral αποχρώσεις. Τόνισε το κάτω μέρος του ματιού σου με μαύρο μολύβι και δώσε λάμψη στο κινητό βλέφαρο με μία σκιά χρυσής απόχρωσης.
Κάνε smokey eyes για ένα εκτυφλωτικό βλέμμα και στα χείλη σου κράτα ουδέτερες αποχρώσεις. Φρόντισε το σχήμα των φρυδιών σου να είναι περιποιημένο καθώς τονίζεται με αυτό το μακιγιάζ.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!