tromaktiko: Στην Πειραϊκή Πατραϊκή «μετακομίζει» το εργαστήρι των καρναβαλικών πληρωμάτων;

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Στην Πειραϊκή Πατραϊκή «μετακομίζει» το εργαστήρι των καρναβαλικών πληρωμάτων;



Στην Πειραϊκή Πατραϊκή κατά πάσα πιθανότητα θα μετακομίσουν οι καρναβαλιστές και τα πληρώματα του πρώην ΑΣΟ...

Προς τα εκεί έχουν στρέψει το βλέμμα τους, τόσο οι καρναβαλιστές, όσο και ο Καρναβαλικός Οργανισμός, μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις που έχουν γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι των καρναβαλιστών και των πληρωμάτων πήγαν μία βόλτα στον χώρο της Πειραϊκής - Πατραϊκής για να δουν αν είναι κατάλληλος για να γίνει το νέο τους στέκι, από την στιγμή που σύμφωνα με τους υπολογισμούς της δημοτικής αρχής, μέσα στους επόμενους μήνες (μετά το τέλος του Καρναβαλιού του 2018) θα ξεκινήσουν οι εργασίες στον πρώην ΑΣΟ.

Εξάλλου, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, μετά από κάποιες βολιδοσκοπήσεις που έχουν γίνει προς τον ΟΛΠΑ, στον φορέα, δηλαδή, όπου ανήκει ο χώρος της Πειραϊκής Πατραϊκής, ότι είναι θετικός προς μία τέτοια κατεύθυνση. Μένει όμως να δούμε τι θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα και αν θα υπάρξει κάποια συμφωνία.

Πάντως, για το φετινό καρναβάλι, όπως ήδη έχει γράψει το patrasevents.gr τα καρναβαλικά πληρώματα θα παραμείνουν στον ΑΣΟ. Θυμίζουμε ότι ο Δήμος, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την χρηματοδότηση του έργου, σκοπεύει να προχωρήσει στην δημιουργία ενός μεγάλου πολιτιστικού κέντρου στο κτίριο του ΑΣΟ.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!