tromaktiko: Αντιμετώπισε την φθορά χωρίς κούρεμα!

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Αντιμετώπισε την φθορά χωρίς κούρεμα!



Επιμέλεια: Αγγελική Κατσαντρίδου
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη χρησιμοποιεί πιστολάκι ή μασιά έστω και μια στο τόσο με τίποτα! Η φθορά έρχεται αναπόφευκτα, σαν ένας...
εχθρός που καραδοκεί να χτυπήσει την κατάλληλη στιγμή! Και αυτή η στιγμή έρχεται συνήθως με το που θα έχει αρχίσει να φαίνεται διαφορά στο μήκος του μαλλιού μας. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Σίγουρα η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις ξεφτισμένες άκρες και την ψαλίδα είναι το κόψιμο, με μια επίσκεψη στον κομμωτή. Δεν είναι όμως ανάγκη να κατακρεουργήσουμε το μαλλάκι μας κόβοντας το όλο. Άλλωστε, ο κάθε κομμωτής έχει την τάση να στο κόβει 4-5 πόντους αν και εσύ μπορεί να ζήτησες αυστηρά 1. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις έναν κομμωτή που να εμπιστεύεσαι και να κάνει ακριβώς αυτό που θα του ζητήσεις!

Λαδάκια, λαδάκια και πάλι… λαδάκια!!! Όσο δύσκολο και να είναι να βάζεις συνεχώς γιατί μπορεί να το ξεχνάς ή να τρέχεις, τα λαδάκια μετά από το styling κρατά τις άκρες του μαλλιού σας ενυδατωμένες και χαρίζει επιπλέον λάμψη. Άσε που μυρίζει υπέροχα!

Φρόντισε να αλλάξεις βούρτσα μαλλιών εάν έχουν φύγει δοντάκια ή το προστατευτικό τους. Δεν υπάρχει νόημα να σου προκαλεί πληγές ή να τραβάει επιπλέον τριχούλες και εσύ να μένεις με τα μαλλιά… στο χέρι. Να τονίσω φυσικά πως ποτέ δεν βουρτσίζουμε με μίσος το μαλλί μας! Ξεκινάμε το βούρτσισμα από κάτω με απαλές κινήσεις και σταματάμε με το που φτάσουμε στο τριχωτό της κεφαλής.

Όσο για το χρώμα των μαλλιών σου, σίγουρα ένα ξανθό ή ένα κόκκινο είναι πολύ εντυπωσιακό χρώμα αλλά η μοναδική σου ευκαιρία για ένα υγιές μαλλί είναι το καστανό. Ακόμα και μαλλιά με έντονη φθορά, είχαν εντυπωσιακή βελτίωση από τη στιγμή που έγινε η επιστροφή στο καστανό. Και μην ξεχνάτε, λαδάκια!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!