tromaktiko: "Γιατί ρε Μανόλο...;"

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

"Γιατί ρε Μανόλο...;"



Γράφει ο Tommy T
Στην τελευταία στροφή του 1ου γύρου της Superleague...
η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη  με τον Απόλλων Σμύρνης, στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης. Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα με ένα σύστημα 3-5-2, που μετατρεπόταν συχνά σε 3-4-3, στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, καθώς η Ένωση είχε καθολική υπεροχή και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανδαλουσιανός κόουτς αποφάσισε να κάνει όλες τις αλλαγές μέχρι το 65' και να αλλάξει το σχηματισμό σε 4-4-2, αφού πιεζόταν για το νικηφόρο αποτέλεσμα, που τελικά δεν ήρθε. Γιατί ρε Μανόλο, δεν μπορείς να διαχειριστείς την πίεση της κορυφής? Με τη δική μου ματιά και σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα της ΑΕΚ έβρισκε εύκολα διαδρόμους  στην αντίπαλη εστία, είτε με παράλληλες χαμηλές σέντρες, είτε με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή της ελαφράς ταξιαρχίας.

Η αντικατάσταση του Μπακασέτα με τον Κονέ στο 52', εκτιμώ ότι, ήταν εντελώς άστοχη, αφού ο Μπακασέτας ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης μέχρι εκείνη τη στιγμή. Επιπλέον η δήλωση στη συνέντευξη τύπου, ότι ''οι μεγάλες μπαλιές και τα γεμίσματα δεν είναι ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ'', με άφησε άφωνο και αναρωτιέμαι κ.Χιμένεθ....ποιος δίνει τις οδηγίες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας??και αφού ήθελες τόσο πολύ να κερδίσει η Ένωση, γιατί δεν κατέβασες σύστημα 4-4-2, όπως έκανες με τον ΑΟΚ Κέρκυρας, ρίχνοντας όλα τα επιθετικά όπλα (Κονέ - Χριστοδουλόπουλο) στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή???Τα ψυχοφάρμακα έχουν γίνει ανάρπαστα από τους ΑΕΚτζήδες, στην φετινή πορεία του Δικεφάλου, κυρ Μανώλη!!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!