tromaktiko: Διαθήκη Βακάκη: Τι απίστευτο αφήνει στη «γλυκούλα» αδερφή του

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Διαθήκη Βακάκη: Τι απίστευτο αφήνει στη «γλυκούλα» αδερφή του



Μυστήριο καλύπτει τη νέα αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο Γιώργος Βακάκης...
είχε αφήσει διαθήκη πριν από το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό από το οποίο σκοτώθηκε ο ίδιος και η γυναίκα με το παιδί του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Σύμφωνα με τη real news με την εν λόγω αγωγή η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά και των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, οι οποίοι αποτελούν τους νόμιμους κληρονόμους του.

Αυτό προκύπτει από την ιδιόγραφη διαθήκη η οποία, σύμφωνα με τη Real News, συντάχτηκε στις 30/11/2016 όπου ο ίδιος ο θανών είχε αφήσει, με τους συγγενείς του να μην την έχουν αποποιηθεί.

Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό.

Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά.

Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Θυμίζουμε ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!