tromaktiko: Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινεί αποκαλύπτοντας πώς έμαθε για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινεί αποκαλύπτοντας πώς έμαθε για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη



Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και για τη νέα...
εκπομπή του ΣΚΑΪ ''DOT'', μιλώντας και για τον πρόσφατο χαμό της Ζωής Λάσκαρη.

Η κόρη της λαμπερής σταρ, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για τον θάνατο της Ζωής, συγκινώντας τους πάντες:

''Ήμουν δίπλα στο Πόρτο Ράφτη, είχα πάει για μπάνιο. Έφευγα δηλαδή εκείνη την ώρα και με παίρνει ο πατέρας μου και μου λέει «Η μαμά σου δεν ξύπνησε». Ούρλιαζα! Έπαθα σοκ. Δεν καταλάβαινα. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν καταλάβαινα, πήγαινα αντίθετα και με έβριζαν όλοι. Δεν ξέρω πως έφτασα, πώς δεν τράκαρα. Είχα θολώσει. Ήμουν 5 λεπτά απόσταση. Πήγα σπίτι και το είδα κι εγώ''.

Πώς αντιμετώπισε η οικογένεια Λυκουρέζου τον χαμό της Ζωής; Η κόρη της παραδέχεται ότι τα πράγματα είναι δύσκολα…

''Στο Πόρτο Ράφτη δεν πάει πια κανείς. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω. Εκεί έμεναν οι γονείς μου με την αδελφή μου και την ανιψιά μου. Ο μπαμπάς μου έχει φύγει από το σπίτι και μένει τώρα στο πατρικό του στο Κολωνάκι και η αδελφή μου κι αυτή θα αποχωρήσει κι εκείνη σε λίγο καιρό. Εγώ προσωπικά δε μπορώ καθόλου'', εξομολογήθηκε η ίδια, καθιστώντας σαφές πως χρειάζεται πολύς ακόμα χρόνος για να ξαναβρεί η οικογένεια τις ισορροπίες της.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!