tromaktiko: Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Η απαίτηση της Εμινέ για το γεύμα που δεν έγινε

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Η απαίτηση της Εμινέ για το γεύμα που δεν έγινε



Η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα είναι γεγονός και όλα δείχνουν ότι θα μας μείνει...
αξέχαστη! Ο Ερντογάν φρόντισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά... να προκαλέσει, να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει την "φιγούρα" του στο εσωτερικό της χώρας του. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγος του, Εμινέ.

Η Εμινέ Ερντογάν… κινείται στα ίδια επίπεδα με τον σύζυγο της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Εμινέ Ερντογάν διατηρεί ένα πιο χαμηλό προφίλ και ακολουθεί πιστά τον σύζυγο της… Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς.

Η κοινή επίσκεψη της κ. Μπέττυς Μπαζιάνα με την κ. Εμινέ Ερντογάν στο Μουσείο της Ακρόπολης αναβλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω αδιαθεσίας της συζύγου του Τούρκου Προέδρου, γεγονός που την υποχρέωσε να ακυρώσει όλο το πρόγραμμά της.


Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η απαίτηση της Εμινέ για το συγκεκριμένο γεύμα. Η πρώτη Κυρία της Τουρκίας ζήτησε να την σερβίρουν μόνο γυναίκες.

Παρόλ' αυτά, η «πρώτη κυρία» της Τουρκίας ζήτησε από την κ. Μπαζιάνα να συναντηθούν και να πιουν τσάι στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η τουρκική αντιπροσωπεία.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο κυρίες.
Είχαν ξανασυναντηθεί τον περασμένο Μάιο στην Κίνα, στην «Απαγορευμένη Πόλη», και η μεταξύ τους επικοινωνία είναι πολύ θερμή.

Σε αυτό το κλίμα αναμένεται να γίνει και η συνάντησή τους, αργότερα, σήμερα.

Τα συνολάκια της Εμινέ, τα κοστούμια του Ταγίπ και οι κυρίες της ασφάλειας [photos]

Δυο μέρες θα μείνουν στην Ελλάδα και έτσι Εμινέ και Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται δεν έφεραν μαζί τους και...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!