tromaktiko: Πώς είναι σήμερα ο γιος του ΜακΓκάιβερ

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Πώς είναι σήμερα ο γιος του ΜακΓκάιβερ



Συνώνυμο των εφευρετικών ανθρώπων ο Άνγκους ΜακΓκάιβερ υπήρξε ο ήρωας της ομόνυμης τηλεοπτικής σειράς του αμερικανικού ABC, που προβλήθηκε από το 1985 έως το 1992 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία...

O ήρωας της σειράς, Άνγκους Μαγκάιβερ, αμερικανός πράκτορας για διάφορες υπηρεσίες των ΗΠΑ, ο οποίος χάρη στις γνώσεις και την εφευρετικότητα του κατάφερνε να ξεπερνά κάθε εμπόδιο, χωρίς να χρησιμοποιεί ποτέ όπλο, αλλά έναν ελβετικό σουγιά.

Στα 6 χρόνια της σειράς, ως μοναδικός συγκενής του ΜακΓκάιβερ εμφανίζεται ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, Χάρυ. Αυτό μέχρι το προτελευταίο επεισόδειο της σειράς, όπου αποδεικνύεται πως ο ΜακΓκάιβερ έχει έναν γιο: τον Σον Άνγκους Μόλεϋ, ή από τα αρχικά του, Σαμ.


Μητέρα του Σαμ η Κέητ Μόλευ, δημοσιογράφος, η οποία τον μεγάλωσε μόνη. Ο Σαμ, φωτοδημοσιογράφος, συναντιέται τυχαία με τον ΜακΓκάιβερ, μετά τον θάνατο της μητέρας του και αφού αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα και η μεταξύ τους σχέση, φεύγουν οι δυο τους για ένα ταξίδι με μοτοσυκλέτες στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!