tromaktiko: George & Amal Clooney: Ο λόγος που έδωσαν κοινότυπα ονόματα στα δίδυμά τους δεν είναι αυτός που νομίζεις

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

George & Amal Clooney: Ο λόγος που έδωσαν κοινότυπα ονόματα στα δίδυμά τους δεν είναι αυτός που νομίζεις



Ήταν Ιούνιος του 2017 όταν η Amal Alamuddin έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της με τον George Clooney...

Ο αγαπημένος ηθοποιός και η επιτυχημένη δικηγόρος που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με το αξεπέραστο στιλ της έχουν ήδη αποφασίσει τα ονόματα που θα πάρουν τα παιδιά τους, με την έμπνευσή τους να ξαφνιάζει τους θαυμαστές τους.

Ο λόγος; Οι περισσότεροι θα περίμεναν κάτι πιο… grande. Αντί αυτού, είδαν τον George να ανακοινώνει πως τα δίδυμά τους θα ονομαστούν Ella και Alexander, δύο ονόματα τρομερά κοινότυπα. Η απόφασή τους αυτή, όμως, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, υπήρχε ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος για την επιλογή τον συγκεκριμένων ονομάτων που δεν ήταν άλλος από το ότι τα παιδιά αυτά δεν θα έπρεπε να τραβούν την προσοχή και με τα ονόματά τους.

"Σκεφτήκαμε πως αυτά τα παιδιά θα τραβούν έτσι κι αλλιώς την προσοχή, τα μάτια θα είναι στραμμένα επάνω τους και σε κάθε τους κίνηση θα τους ασκείται κριτική. Οπότε διαλέξαμε… φυσιολογικά ονόματα. Δεν είχαμε κάποια μεγάλη έμπνευση. Δεν ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ella Fitzgelard", σχολίασε ο Clooney στο "Entertainment Tonight" και μας έκανε να τον αγαπήσουμε λιγάκι περισσότερο.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!