tromaktiko: My Market: Εδώ το καλάθι των Χριστουγέννων έχει τα καλύτερα, στις καλύτερες τιμές

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

My Market: Εδώ το καλάθι των Χριστουγέννων έχει τα καλύτερα, στις καλύτερες τιμές



Κουραμπιέδες, μελομακάρονα, βασιλόπιτες και μυρωδιές μήλου και κανέλας. Τα Χριστούγεννα είναι η ομορφότερη εποχή του χρόνου όπως λέει και το τραγούδι. Η κουζίνα γίνεται το στρατηγείο κάθε σπιτιού, οι νοικοκυρές ξεδιπλώνουν όλο τους το ταλέντο και οι οικογένειες περιμένουν αυτές τις ημέρες για να βρεθούν μαζί...


Φέτος, για μια ακόμα χρονιά τα My Market προσφέρουν το πιο νόστιμο και οικονομικό τραπέζι αυτές τις γιορτές. Από τα κρεατικά, και τα γλυκά, αλλά και τις πρώτες ύλες για τα παραδοσιακά γλυκίσματα όλα βρίσκονται στα My Market.

Τα καλύτερα προϊόντα της Ελληνικής γης, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς δίνουν πολλαπλές επιλογές. Χορταρικά, φρούτα και ξηροί καρποί. Το καλύτερο ελληνικό μέλι και τα μπαχάρια που «στολίζουν» τις γεύσεις και τις μνήμες.


Η μοναδική γαλοπούλα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σε τιμή έκπληξη θα αποσπάσει πολλά μπράβο στο γιορτινό τραπέζι. Αλλά και για τα ορεκτικά μοναδικά τυριά και αλλαντικά από όλη την Ελλάδα, οίνοι σε τιμές που δεν περιμένετε, και ειδικές προτάσεις για να «κακομάθετε» τον εαυτό σας ή αυτούς που αγαπάτε.


Ποιος είπε ότι η απόλαυση πρέπει να κοστίζει ακριβά; Ποιος είπε ότι η ελληνική οικογένεια δεν μπορεί να γιορτάζει τα Χριστούγεννα με όλα τα καλούδια; Στα My Market η απόλαυση είναι για όλους.

Χο Χο My Market
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!