tromaktiko: Βίντεο-ΣΟΚ: Η στιγμή που ο "δράκος" των Αμπελοκήπων επιτίθεται σε γυναίκα που φορούσε κολάν και τακούνια [video]

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Βίντεο-ΣΟΚ: Η στιγμή που ο "δράκος" των Αμπελοκήπων επιτίθεται σε γυναίκα που φορούσε κολάν και τακούνια [video]



Εφιάλτης είχε γίνει ο 25χρονος προγραμματιστής από τη Νέα Σμύρνη ο οποίος έστηνε καρτέρι σε δρόμους των Αμπελοκήπων και παρενοχλούσε γυναίκες που φορούσαν κολάν και τακούνια...

- Καρέ - καρέ η επίθεση του νεαρού στο θύμα του - Περίμενε με ανυπομονησία και όταν είδε την γυναίκα, την άρπαξε από το λαιμό, την ακινητοποίησε, της κατέβασε το κολάν, της έσκισε το εσώρουχο και άρχισε να την χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα
- Η κοπέλα κατάφερε κάποια στιγμή να ξεφύγει από τα νύχια του "δράκου" των Αμπελοκήπων και όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο άρχισε να τρέχει πανικόβλητη
- Σήμερα ο δράστης οδηγήθηκε στον ανακριτή
- Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές… Είναι η στιγμή που ο «δράκος» των Αμπελοκήπων βγάζει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε μία αθώα γυναίκα…

Ο 25χρονος προγραμματιστής από τη Νέα Σμύρνη περιμένει με ανυπομονησία το θύμα του… Θέλει μία γυναίκα που να φοράει κολάν και τακούνια για να μπορέσει να την κάνει να υποφέρει… να της επιτεθεί και να της χαϊδέψει τα γεννητικά της όργανα.

Το βίντεο ντοκουμέντο
Ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. Ο «δράκος» των Αμπελοκήπων έχει κάνει αυτό… που συνηθίζει εδώ και πολλά βράδια! Έχει ντυθεί αθλητικά για να έχει ελευθερία κινήσεων… και έχει φύγει από την Νέα Σμύρνη όπου μένει για να την «έχει στήσει» σε δρόμο των Αμπελοκήπων…

Ξαφνικά εντοπίζει το θύμα του… Μία γυναίκα η οποία φοράει κολάν και τακούνια. Την αρπάζει από τον λαιμό, την ακινητοποιεί… Με άγριες κινήσεις της κατεβάζει το κολάν και της σκίζει το εσώρουχο. Τότε αρχίζει να την χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα.

Η γυναίκα, κάποια στιγμή, καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του… Αρχίζει και τρέχει σοκαρισμένη, ενώ όπως βλέπετε στο βίντεο, κοιτάει και πίσω της μήπως εκείνος την ακολουθήσει.

Ωστόσο, αυτή είναι μία από τις πολλές φορές που ο 25χρονος επιτέθηκε σε αθώες γυναίκες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση



Οδηγήθηκε στον ανακριτή
Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε ο 25χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για επιθέσεις γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Η αστυνομία είχε την εικόνα του 25χρονου από κάμερες καταστημάτων της περιοχής όπου δρούσε, ενώ έβαλε ως «δόλωμα» νεαρή αστυνομικό. Η παρουσίαση της υπόθεσης πρόκειται να γίνει αύριο από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πώς λειτουργούσε ο «δράκος» των Αμπελοκήπων
Ο αποκαλούμενος «δράκος των Αμπελοκήπων» είναι ένας 25χρονος ιδιωτικός υπάλληλος. Ένας προγραμματιστής, οποίος το τελευταίο διάστημα είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 7 βίαιες επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες, στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 25χρονος «δράκος» ακολουθούσε τα θύματα του ακόμα και μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και την κατάλληλη στιγμή τις έπιανε από το λαιμό για να τις αιφνιδιάσει. Αμέσως τις έριχνε στο πεζοδρόμιο, πάντα βραδινές ώρες, τους κατέβαζε το κολάν και στην συνέχεια τους έσκιζε το εσώρουχο προκειμένου να τις θωπεύσει.

Τα κολάν, τα τακούνια και το «δόλωμα»
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, το τελευταίο διάστημα δέχονταν απανωτές καταγγελίες από νεαρές γυναίκες, οι οποίες είχαν δεχθεί την επίθεση του 25χρονου μανιακού. Σε όλες τις περιπτώσεις το κοινό στοιχείο ήταν το γεγονός πως τα θύματα φορούσαν κολάν και τακούνια.

Άμεσα οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν σε οδούς των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στην Φειδιππίδου και στους γύρω δρόμους, για βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο ενδεχομένως απεικονίζεται ο «δράκος».



Παράλληλα και αφού οι επιθέσεις αυξάνονταν σταδιακά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έριξαν «δόλωμα’ στην περιοχή μια αστυνομικό, η οποία βέβαια φορούσε κολάν και ψηλοτάκουνα.

Η κάμερα ασφαλείας
Ωστόσο πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί και από τις περιγραφές των θυμάτων του «δράκου», κατάφεραν να εντοπίζουν βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν ένας νεαρός άνδρας να ακολουθεί μια κοπέλα, στην οδό Φειδιππίδου.

Όλα τα χαρακτηριστικά του νεαρού έμοιαζαν με την περιγραφή που είχαν δώσει στην Ασφάλεια, τα θύματα του «δράκου». Πλέον οι αστυνομικοί που είχαν επιφορτιστεί με τις έρευνες για την αναζήτηση του 25χρονου, είχαν την φωτογραφία του υπόπτου ανά χείρας και πραγματοποιούσαν μυστικές περιπολίες στις οδούς που σημειωνόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι σεξουαλικές επιθέσεις.

Πριν από δυο ημέρες και ενώ στην περιοχή κυκλοφορούσε με κολάν και ψηλοτάκουνα, η αστυνομικός που αποτελούσε το δόλωμα. Οι συνάδελφοι της είδαν έναν 25χρονο νεαρό να κινείται ύποπτα και μάλιστα να ακολουθεί μια νεαρή κοπέλα.



Οι αστυνομικοί άρχισαν να ακολουθούν διακριτικά τον νεαρό και την στιγμή που επιτέθηκε στην ανυποψίαστη κοπέλα, αμέσως επενέβησαν και του περάσαν χειροπέδες.

Σ' αυτό το βίντεο ο δράστης κινείται στην περιοχή του Αγίου Θωμά ακολουθώντας το θύμα του από απόσταση περίπου 20 μέτρων, ενώ στο τελευταίο βίντεο ο δράστης παρακολουθεί μία γυναίκα στην περιοχή του Συντάγματος . Εκεί της επιτίθεται με τη γυναίκα να αντιδρά κι αυτός να τρέπεται σε φυγή.





Όλα τα θύματα του προγραμματιστή από την Ν. Σμύρνη αναγνώρισαν στο πρόσωπο του νεαρού, τον άνθρωπο που προσπάθησε να τις βιάσει.


Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!