tromaktiko: Σοκαριστικό ατύχημα! Τζιπ στα Ψαχνά, μπούκαρε σε κατάστημα γεμάτο κόσμο – Δύο τραυματίες [video]

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Σοκαριστικό ατύχημα! Τζιπ στα Ψαχνά, μπούκαρε σε κατάστημα γεμάτο κόσμο – Δύο τραυματίες [video]



Σοκ προκαλεί το ατύχημα που σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στα Ψαχνά...
Συγκεκριμένα, ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (21-12-2017) όταν ένα τζιπ «μπούκαρε» με την όπισθεν στο κατάστημα «Γερμανός» στην οδό Αβάντων και Φιλελλήνων.

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, μιας και το κατάστημα ήταν γεμάτο από κόσμο, το αυτοκίνητο εισέβαλε στο μαγαζί και τραυμάτισε ελαφρά μια πελάτισσα κι έναν υπάλληλο.

Τα πήρε όλα... σβάρνα

Όπως θα δείτε στο βίντεο -ντοκουμέντο που εξασφάλισε το EviaZoom.gr, το τζιπ διέσχισε με την όπισθεν το πεζοδρόμιο, παρασύροντας στο πέρασμά του, ένα σταθμευμένο όχημα και μία πινακίδα οδικής κυκλοφορίας, προτού γκρεμίσει τον τοίχο και να εισβάλλει με «τρελή» πορεία στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 60χρονος οδηγός του τζιπ ήθελε να παρκάρει για να πάει στο δημαρχείο, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πόδι του «κόλλησε» στο γκάζι.

Νηφάλιος ο οδηγός – Τεράστιες οι ζημιές

Μετά το ατύχημα έσπευσε και η αστυνομία στο σημείο όπου διενήργησε έλεγχο αλκοτέστ στον 60χρονο άνδρα, ο οποίος τελικά δεν ήταν σε κατάσταση μέθης.

Οι ζημιές στο κατάστημα ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ, ενώ τονίζεται ξανά ότι από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις απίστευτες εικόνες και τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:


Για ότι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο μπείτε στο πρώτο σε ενημέρωση Αστυνομικό portal της Ελλάδας ΕΔΩ: www.policenews.eu
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!