tromaktiko: 13χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της - Τα τελευταία λόγια που είπε στην μητέρα της, θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε... [photos]

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

13χρονη αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της - Τα τελευταία λόγια που είπε στην μητέρα της, θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε... [photos]



Όλοι έχουμε επηρεαστεί από το...
bullying με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μπορεί να έχουμε πέσει θύματα, να έχουμε δει να πειράζουν κάποιον ή να ήμασταν ακόμα και οι θύτες. Πολλά παιδιά, έφηβοι και ενήλικες υπόκεινται σε ψυχολογικό και σωματικό bullying σε καθημερινή βάση.

Αυτό μπορεί να κάνει την ζωή τους πραγματική κόλαση. Η Cassidy Trevan από την Μελβούρνη ήξερε ακριβώς το συναίσθημα αυτό.

Βίωνε το bullying για πολύ καιρό. Συνήθως ήταν ψυχολογικό αλλά είχε γίνει και σωματικό μερικές φορές. Την κορόιδευαν συνεχώς στο σχολείο και το διαδίκτυο. Είχαν βανδαλίσει ακόμα και το σπίτι της.



Τα πράγματα είχαν γίνει τόσο άσχημα που δεν μπορούσε πια να πηγαίνει στο σχολείο. Παρά τις συζητήσεις με τους νταήδες, τίποτα δεν άλλαζε. Μετά από ένα εξάμηνο που έλειπε από το σχολείο, ήταν έτοιμη να δώσει στο σχολείο μία ακόμα ευκαιρία.

Ξεκίνησε με δύο μέρες την εβδομάδα για να συνηθίσει. Τα κορίτσια που την ενοχλούσαν είχαν ζητήσει συγγνώμη. Ήθελαν ακόμα και να γίνουν φίλες της. Της ζήτησαν να πάει σε ένα φεστιβάλ μαζί τους.

Εκείνη δέχτηκε. Την απέρριπταν τόσο καιρό που είχε μεγάλη ανάγκη για φίλους.



Αυτό που δεν ήξερε η Cassidy ήταν πως τα κορίτσια σχεδίαζαν κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Την πήγαν σε ένα κοντινό σπίτι όπου είχαν κανονίσει με δύο μεγαλύτερους τύπους να την βιάσουν.

Τα κορίτσια περίμεναν έξω ενώ τα αγόρια την βίαζαν με την σειρά. Η Cassidy ήταν μόλις 13 ετών. Παρόλο που ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία, η υπόθεση απορρίφτηκε λόγω της έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Η μητέρα της Cassidy, Linda, μετέφερε την κόρη της σε άλλο σχολείο αλλά οι νταήδες πάντα έβρισκαν τρόπο να την βρίσκουν. Της έκαναν επίθεση σε καταστήματα και έπαιρναν τηλέφωνο την μητέρα της και ζητούσαν να της μιλήσουν.

Η Linda έκανε ότι μπορούσε αλλά έβλεπε την κόρη της συνεχώς να χειροτερεύει. Τελικά, η Cassidy δεν είχε όρεξη ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι το πρωί.

Τον Δεκέμβριο του 2015, τελικά αυτοκτόνησε.

Μετά την αυτοκτονία της, η Linda βρήκε ένα γράμμα που είχε γράψει η κόρη της. Ένα γράμμα που όλοι θα πρέπει να διαβάσουν. Ένα γράμμα προς κάθε νταή.



Δείτε τι έγραψε:

“Ήμουν μαθήτρια και βιάστηκα από κάποιους μαθητές που ακόμα πάνε σε αυτό το σχολείο. Ξέρω ότι πιθανώς να φαίνεται σαν να προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή αλλά ειλικρινά δεν είναι έτσι. Έχω πολλούς λόγους που το κάνω και θα τους εξηγήσω.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!