tromaktiko: Θρήνος για τον 22χρονο αθλητή του χάντμπολ Ακη Ψωμιάδη - Σκοτώθηκε ενώ έκανε σκι

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Θρήνος για τον 22χρονο αθλητή του χάντμπολ Ακη Ψωμιάδη - Σκοτώθηκε ενώ έκανε σκι



Τραγικό θάνατο βρήκε ο αθλητής του τμήματος Χάντμπολ...
του Φίλιππου Βέροιας, Άκης Ψωμιάδης, κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Τρία Πέντε Πηγαδια.

Το τραγικό συμβάν συνέβη το βράδυ της Τετάρτης. Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 20χρονος αθλητής είχε ανεβεί στο βουνό για νυχτερινό σκι, αλλά για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε δέντρο ή/και σε βράχια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με το voria.gr ο Άκης Ψωμιάδης έφτασε στο χιονοδρομικό κέντρο γύρω στις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης με παρέα περίπου 10 ατόμων. Το δυστύχημα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σημειώθηκε περίπου στις 20.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αθλητής έκανε νυχτερινό σκι εκτός πίστας.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον άτυχο νέο βαρύτατα τραυματισμένο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Ο Φίλιππος Βέροιας ανέφερε στην σελίδα του στο facebook τα εξής για τον τραγικό χαμό του νεαρού αθλητή: «Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένεια μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιου του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακα μας Κώστα Ψωμιάδη».



Ο Άκης ήταν γιος του παλαίμαχου αθλητή Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφός του τερματοφύλακα του Φιλίππου Βέροιας  Κώστα Ψωμιάδη

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!