tromaktiko: Πάλι εξιλαστήριο θύμα ο Χιμένεθ;

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Πάλι εξιλαστήριο θύμα ο Χιμένεθ;



Γράφει ο Tommy T.
Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ μοίρασε ψυχοφαρμακα στους οπαδούς της, αφού δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΛ, στο Θεσσαλικό κάμπο...


Δίκαιο το αποτέλεσμα της λευκής ισοπαλίας για τις δύο ομάδες, σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο, που θύμιζε χωράφι για βόσκηση ζώων, παρά αθλητικό γήπεδο. Τώρα το ματς δεν προσέφερε κάτι το ιδιαίτερο για τους θεατές, από μία οι κιτρινόμαυροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά λειτουργούσαν αναποτελεσματικά και από την άλλη οι βυσσινί έστησαν διπλή ζώνη άμυνας στην περιοχή τους, μπλοκάροντας την δημιουργία των αντιπάλων τους.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ως συνήθως, τα σχόλια των οπαδών της Ένωσης στο ραδιόφωνο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ιδιαίτερα καυστικά για τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ισπανός κοουτς  δοκιμάζει ανεπιτυχώς, να κάνει ροτεισον σε κομβικό αγώνα πρωταθλήματος ( η πρώτη φορά ήταν στην Τρίπολη με τον Αστέρα), προκειμένου να ξεκουράσει παίκτες ή να προστατέψει παίκτες από τραυματισμούς και κάρτες.

Η διαχείριση ενός ρόστερ παικτών δεν είναι τόσο εύκολο, όσο νομίζουν κάποιοι φωστήρες του καναπέ και ειδικά όταν δεν έχει την απαραίτητη πληρότητα - με μία σειρά δέκα αγώνων σε 35 μέρες, που κρίνονται δύο εγχώριοι τίτλοι και μία ευρωπαϊκή πρόκριση. Δεν γνωρίζω, εάν στις εναπομείναντες μέρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου γίνει κάποια προσθήκη ή προσθήκες, αλλά εκτιμώ με το υπάρχον ρόστερ ο προπονητής θα  γίνετε συχνά το εξιλαστήριο θύμα, όταν το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρεστό. Επί της ουσίας στο χειμερινό κύκλο των μεταγραφών, η ΑΕΚ αντικατέστησε τους μακροχρόνιους τραυματίες Μάνταλο - Γιόχανσον με τους Μασούντ και Μοράν, αλλά για τις θέσεις που κάλυπταν οι Τριστανσον - Βινισιους, δεν ήρθαν αντικαταστάτες.

Δεν μπορώ να φανταστώ ειλικρινά... πως θα τα καταφέρει ο Χιμένεθ με την παρούσα σύνθεση της ομάδας, να διεκπεραιώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιτυχώς ή εάν εισηγήθηκε επιπλέον μεταγραφές για να καλύψει τη αριστερή πτέρυγα και κάποιοι άλλοι φταίνε που αποφάσισαν ή ολιγωρησαν για την ενίσχυση του Δικεφάλου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!