tromaktiko: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Το διάσημο ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά και εμείς δεν ξέραμε τίποτα;

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Το διάσημο ζευγάρι έχει παντρευτεί κρυφά και εμείς δεν ξέραμε τίποτα;



Το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και όλη η αλήθεια..


Έχει περάσει λιγότερο από ένας χρόνος από τότε που μάθαμε πως ο διάσημος ηθοποιός και η γνωστή παραγωγός βγαίνουν, αλλά το ζευγάρι κινείται με αργούς ρυθμούς τους τελευταίους μήνες. Ο star πήγε σε κλινική αποκατάστασης και αποτοξίνωσης για τέταρτη φορά τον Δεκέμβριο και πληροφορίες αναφέρουν πως αμέσως μετά την θεραπεία πήγε απευθείας στο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη που τώρα μοιράζεται με την νέα του σύντροφο.

Και απ’ ότι φαίνεται το γεγονός ότι έχουν μετακομίσει μαζί δεν είναι το μόνο μεγάλο βήμα που έχει κάνει το ζευγάρι για το 2018. Ακούγεται πως ο Ben Affleck και η Lindsay Shookus βρίσκονται ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ άλλοι αναφέρουν πως το έχουν ήδη κάνει και απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν την ανακοίνωση.


Διάφορες πηγές αναφέρουν, πως η παραγωγός τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί με ένα νέο δαχτυλίδι στο χέρι της, αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμη για το αν πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων ή γαμήλια βέρα. Ό,τι και από τα δύο να είναι όμως δεν υπάρχει αμφιβολία, πως ο ένας είναι τρελός για τον άλλο. Ακόμη και το εξώφυλλο του περιοδικού Life&Style αναφέρει πως οι δυο τους έχουν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.


Υπάρχουν ωστόσο αντικρουόμενες αποδείξεις σχετικά με το αν το ζευγάρι έχει παντρευτεί ή όχι, ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία καμία για το πόσο πολύ θέλονται αυτοί οι δύο. «Και οι δύο θέλουν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί. Δεν αντέχουν να είναι χωριστά και περνούν κάθε ελεύθερη στιγμή τους μαζί», αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι και υποστηρίζει πως το μόνο πράγμα που κρατάει ακόμη διστακτικό τον Ben με την Lindsay είναι το γεγονός πως δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί το διαζύγιο του με τη Jennifer Garner .

«Δεν ήταν μια απλή διαδικασία. Έχουν περάσει μήνες πίσω από κλειστές πόρτες και επεξεργάζονται πώς θα διαιρέσουν τα περιουσιακά στοιχεία, τα χρήματα αλλά και την επιμέλεια των παιδιών τους». Η μόνη αλήθεια λοιπόν, παρά τα όσα ακούγονται είναι πως αν και βρίσκονται προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν έχουν παντρευτεί ακόμη.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!