tromaktiko: Διάσημη ηθοποιός έγκυος στο πρώτο της παιδί

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Διάσημη ηθοποιός έγκυος στο πρώτο της παιδί



Η ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από τη σειρά που πρωταγωνιστεί θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, κρατώντας τον...
Απρίλιο στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της!

Όπως η ίδια αποκλειστικά αποκάλυψε στο περιοδικό People.com, είναι έγκυος και περιμένει αγόρι! Όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του αμερικανικού περιοδικού η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

Τι και αν ανανέωνε καθημερινά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κανείς δεν είχε καταλάβει ότι είναι έγκυος. Η ίδια ανέφερε στο περιοδικό, «Όπως είμαι σίγουρη έχουν αναφέρει και άλλες μαμάδες πριν από εμένα, η εγκυμοσύνη δεν συγκρίνεται με τίποτα! Το να έχεις ένα πλάσμα να μεγαλώνει ανεξάρτητα μέσα σου, και να έχεις την εμπειρία της κίνησης και της κλωτσιάς... Είναι προέκταση της καρδιάς μου, έχω γεμίσει με ένα αίσθημα αγάπης που είναι δύσκολο να εξηγήσω!»

Η Brianne Davis, που πρωταγωνιστεί στη σειρά Six στο History Channel, ανυπομονεί να διδάξει στον γιο της μερικά πολύτιμα μαθήματα για τη ζωή στον κόσμο και για το πόσο σημαντικό είναι να έχει ευαισθησίες για ό,τι συμβαίνει γύρω του!

«Είμαστε ακόμη περισσότερο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε ένα αγόρι που δεν θα φοβάται να είναι ευάλωτος άνδρας, ο οποίος θα είναι καλός, ανεξάρτητος και σεβαστός», είπε η μαμά του μικρούλη στη συνέντευξή της και συνέχισε, «Ένα αγόρι που θα γίνει άνδρας και που θα αντιμετωπίζει τις γυναίκες ως ίσες!».


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!