tromaktiko: Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή χρηματοκιβωτίου στη Λεμεσό

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Δεύτερη σύλληψη για την κλοπή χρηματοκιβωτίου στη Λεμεσό



Στη σύλληψη 31χρονου προχώρησαν προχθές μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διέγερσης και υποκίνησης άλλου...
προσώπου προς διάπραξη κακουργήματος.

Σύμφωνα με τον REPORTER, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης αποθήκης και κλοπής που είχε διαπραχθεί μεταξύ των ημερομηνιών 29 και 30 Οκτωβρίου, 2017, στην επαρχία Λεμεσού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου για τη διάπραξη των αδικημάτων της διέγερσης και υποκίνησης άλλου προσώπου να διαπράξει κακούργημα.

Ο 31χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, χθες, στην επαρχία Λεμεσού, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, βάσει Ευρωπαϊκού Δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί από τις Κυπριακές Αρχές, συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες, στο Βέλγιο, ακόμη ένα πρόσωπο, ηλικίας 46χρόνων, ο οποίος εκδόθηκε στην Κύπρο στις 4 Ιανουαρίου, 2018, όπου επανασυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Να θυμίσουμε ότι στις 30 Οκτωβρίου, 2017, 47χρονος είχε καταγγείλλει στην Αστυνομία ότι από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας μέχρι και τις 7.00 το πρωί της 30ης Οκτωβρίου, 2017, διαρρήχθηκε αποθήκη της εταιρείας του, που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού και κλάπηκε από αυτήν ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 46χρονου ο οποίος και συνελήφθη μετά την έκδοση του από τις βελγικές αρχές.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!