tromaktiko: Ευαγγελία Αραβανή: Κούκλα στην επίσημη φωτογράφιση για το Dancing

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ευαγγελία Αραβανή: Κούκλα στην επίσημη φωτογράφιση για το Dancing



Τα χέρια δόθηκαν, οι υπογραφές έπεσαν, η Ευαγγελία Αραβανή είναι η παρουσιάστρια του “Dancing with the stars”, που κάνει πρεμιέρα...
την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου. Η καλλονή που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο κανάλι του ΣΚΑΪ και παρουσίασε το “My Style Rocks” στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ετοιμάζεται να βρεθεί στο τιμόνι ενός πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικού project και να μας εντυπωσιάσει.

Το κανάλι του Ant1, λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα και την επίσημη ανακοίνωση για το λαμπερό show χορού, την οποία συνόδευε μια φωτογραφία της όμορφης Ευαγγελίας. Η παρουσιάστρια ποζάρει φορώντας μια μάξι βελουτέ δημιουργία σε blue black χρώμα, με δέσιμο στον λαιμό και βαθύ σκίσιμο. Το φόρεμα της φοράει με ζώνη στη μέση, ψηλοτάκουνα ankle strap πέδιλα, μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια, βραχιόλι και δαχτυλίδια, ενώ το μακιγιάζ της βασίζεται σε σκούρα απόχρωση για τα χείλη και σκούρα σκιά στα μάτια και τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε ανάλαφρες, κυματιστές μπούκλες.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη πρεμιέρα του 6ου κύκλου του “Dancing with the Stars”!

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή, στις 21.00, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, θα μας παρουσιάσει διάσημους Έλληνες που είναι έτοιμοι να στρωθούν στον χορό.

Τα αστέρια του “Dancing with the Stars” θα σχηματίσουν ζευγάρια με επαγγελματίες χορευτές και κάθε Παρασκευή θα διαγωνίζονται σε μια διαφορετική ballroom ή latin χορογραφία. Στη συνέχεια, θα αξιολογούνται από την ανανεωμένη κριτική επιτροπή που αποτελείται από παλιά και νέα πρόσωπα, τέσσερις προσωπικότητες με ξεχωριστό background, να κρίνουν, να αξιολογούν και να καθοδηγούν τους συμμετέχοντες. Είναι (αλφαβητικά), η  Γκαλένα Βελίκοβα, ο Αλέξης Κωστάλας, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιώργος Λιάγκας. Παράλληλα, ο Σάββας Πούμπουρας θα μας μεταφέρει το κλίμα και τις αντιδράσεις, backstage, καθ’ όλη τη διάρκεια του live show.

16 χορευτικά ζευγάρια θα διαγωνίζονται στη σκηνή του “Dancing with the Stars” και το καθένα θα έχει από ένα αστέρι. Είναι όλοι αποφασισμένοι να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό και να παραμείνουν στο show…»
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!