tromaktiko: Μόνο στο People: Τι συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα και την Eurovision

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μόνο στο People: Τι συμβαίνει με την Ελένη Φουρέιρα και την Eurovision



Μπαράζ δημοσιευμάτων για την συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision, με την...
σημαία της Κύπρου, υπάρχουν από το βράδυ της Πέμπτης. Το People επικοινώνησε με πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και παρουσιάζει τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι άνθρωποι του ΡΙΚ προσέγγισαν την Ελένη για να ερμηνεύσει στη σκηνή της Λισαβόνας τη  σύνθεση που έχει επιμεληθεί ο Alex Papaconstantinou, ο οποίος έχει «υπογράψει» πολλές επιτυχίες για αγαπημένους καλλιτέχνες.

Το βράδυ της Πέμπτης, διαδικτυακά δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια μετά από συνάντηση στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας της Ελένης, της Panik Records και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Συζητάμε ακόμα και οι συζητήσεις είναι σε θετικό κλίμα», τόνισε αποκλειστικά στο People πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, προσθέτοντας πως η συμμετοχή της δεν αποκλείεται, αλλά υπάρχουν ακόμα ελάχιστες εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν ώστε η προβολή της Κύπρου και της τραγουδίστριας στον διαγωνισμό να είναι η καλύτερη δυνατή.

Όπως επεσήμανε η ίδια πηγή, στόχος είναι οι συζητήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα και να ακολουθήσουν τα απαραίτητα βήματα, όπως η ηχογράφηση του τραγουδιού, το οποίο είναι χορευτικό με λατινογενή στοιχεία και το γύρισμα του video clip.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!