tromaktiko: To «Monsters» του Γκάρεθ Εντουαρτς ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

To «Monsters» του Γκάρεθ Εντουαρτς ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά



Ποιος θυμάται το «Monsters», εκείνη το μικρό indie sci-fi διαμαντάκι 2010, την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του... Γκάρεθ Εντουαρτς, η οποία μιλούσε για έναν φωτορεπόρτερ ο οποίος συνόδευε την κόρη του εργοδότη του στις ΗΠΑ, αποδρώντας από το γεμάτο τέρατα Μεξικό;

Σύμφωνα με το Deadline, ετοιμάζεται μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ταινία, η οποία θα γυριστεί σε συνεργασία με την Vertigo Films και θα προβληθεί στο βρετανικό Channel 4, αλλά υπάρχουν συζητήσεις και με το Netflix έτσι ώστε να παιχτεί η σειρά και στον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Εντουαρτς θα εμπλέκεται με την σειρά μόνο πίσω από τις κάμερες, ως σύμβουλος, και όλο αυτό θα γίνει σε περίπτωση μόνο που η σειρά πάρει το πράσινο φως για ολόκληρη σεζόν.



Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ιστορία της σειράς, αλλά ο Ρόναν Μπένετ, της βρετανικής σειράς «Top Boy», θα είναι υπεύθυνος παραγωγός και οι Ντάνιελ Φατζεμίσιν-Ντάνκαν και Μάρλον Σμιθ, το δίδυμο πίσω από την μίνι σειρά «Run», θα γράψουν το σενάριο.

Ο Εντουαρτς, ο οποίος υπήρξε υπεύθυνος και για τα εφέ της ταινίας, κατάφερε να κερδίσει και μια υποψηφιότητα για BAFTA για καλύτερο ντεμπούτο από Βρετανό σεναριογράφο, σκηνοθέτη ή παραγωγό, αιτία, σε μεγάλο βαθμό, για το γεγονός ότι στη συνέχεια ανέλαβε τη σκηνοθεσία του «Godzilla» το 2016, και αργότερα του «Star Wars: Rogue One» το 2016.

To 2014 γυρίστηκε και ένα σίκουελ της πρώτης ταινίας με τον τίτλο «Monsters: Dark Continent», χωρίς τον Εντουαρντς στη σκηνοθεσία ή την παραγωγή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!