tromaktiko: Άκουσε παράξενους θορύβους από το πατάρι και έβαλε κρυφή κάμερα - Αυτό που κατέγραψε, τον έκανε να ανατριχιάσει [video]

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Άκουσε παράξενους θορύβους από το πατάρι και έβαλε κρυφή κάμερα - Αυτό που κατέγραψε, τον έκανε να ανατριχιάσει [video]



Το σπίτι μας θα πρέπει να είναι καταφύγιο...


Είναι το μέρος που καταφεύγουμε για να ξεφύγουμε από το άγχος και τα βάρη του έξω κόσμου. Είναι ένας προσωπικός χώρος και μέσα θα πρέπει να μπορούν να μπουν μόνο όσοι πραγματικά εμπιστευόμαστε.

Άκουσε ενα Φρικτό ήχο στη Σοφίτα και έβαλε κάμερα για να Μάθει Τι ήταν. Όταν την Άνοιξε Αυτό που Είδε τον Έκανε να Φρικάρει

Αλλά το σπίτι ενός ζευγαριού παραβιάστηκε – και ποιος ξέρει πόσο καιρό τους κατασκόπευαν. Ο Jerome και η Ashley Kennedy τρομοκρατήθηκαν όταν έμαθαν πως ο γείτονάς τους, ο 69χρονος Robert Havrilla, τους παρακολουθούσε αφού είχε αποκτήσει πρόσβαση στην σοφίτα.

Ο Jerome κοιμόταν μια μέρα όταν άκουσε παράξενους θορύβους. Τότε, είδε ένα φως να έρχεται από ένα σωλήνα πάνω από το κεφάλι του. Χωρίς να ξέρει από πού προέρχονται οι θόρυβοι και το φως, έβαλε μία κάμερα στην σοφίτα.

Αυτό που κατέγραψε είναι ενοχλητικό και δείχνει τον γείτονα να ψάχνει στον μικρό χώρο με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι στο χέρι του. Σύμφωνα με αναφορές, ο Robert έκανε ανακαίνιση στο σπίτι του και είχε βάλει έναν αφαιρούμενο τοίχο για να έχει πρόσβαση στην σοφίτα τους.

Εκτός από αυτό, είχε κάνει και αρκετές τρύπες στην μεσοτοιχία για να τους παρακολουθεί. Ο γείτονας συνελήφθη.

Η οικογένεια ελπίζει να καταδικαστεί για να μπορούν και πάλι να κοιμούνται ήσυχοι.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!