tromaktiko: Κόρη δωρητή σπέρματος ανακάλυψε ότι έχει 40 αδέλφια [photos]

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Κόρη δωρητή σπέρματος ανακάλυψε ότι έχει 40 αδέλφια [photos]



Η Κιάνι Αρόγιο από τη Φλόριντα είναι μοναχοπαίδι -θεωρητικά τουλάχιστον...Γιατί αν και η μητέρα της τη μεγάλωσε μόνη της, η 21χρονη Αμερικανίδα έχει αδέλφια σ’ όλο τον κόσμο, από την Αυστραλία μέχρι τη Νέα Ζηλανδία και τον Καναδά, αφού ο πατέρας της ήταν δωρητής σπέρματος!

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της κι ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου όσον αφορά στον βιολογικό μου πατέρα», δήλωσε η κοπέλα.



H Kιάνι με τις ετεροθαλείς αδελφές της Σοφία και Άβα

Εδώ και πέντε χρόνια η Κιάνι ταξιδεύει σ’ ολόκληρο τον κόσμο για να γνωρίσει τα ετεροθαλή αδέλφια της.

«Ανέκαθεν ήθελα να μάθω περισσότερα για την καταγωγή μου και τα αδέλφια μου και μόλις συμπλήρωση την ηλικία που ορίζει ο νόμος για να δω τα σχετικά έγγραφα, το έκανα.»



Άλλα τρία αδέλφια της Κιάνι, η επτάχρονη Μάντισον και τα δίδυμα Ελάιτζα και Γκρέισι ηλικίας τριών ετών

Η Κιάνι είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία γνωστό παιδί του δωρητή σπέρματος, ενώ το μικρότερο είνια μόλις πέντε μηνών! Η Κιάνι έχει γνωρίσει και τον πατέρα της, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του και τον περιγράφει ως «cool τύπο».



Η Κιάνι με τις ετεροθαλείς αδελφές της Τζοάνα, Μάγκι και Μέρεντιθ

Στο μεταξύ έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ορισμένα από τα αδέλφια της -κάποια μάλιστα τα βλέπει δυο φορές το μήνα- ενώ όλες οι συναντήσεις με τα νέα αδέλφια της έχουν αίσια κατάληξη. «Αν και δεν έχουμε ξαναβρεθεί ποτέ στο παρελθόν, έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Νιώθουμε πολύ καλά όταν είμαστε μαζί».

Μέχρι στιγμής η Κιάνι έχει γνωρίσει 40 αδέλφια κι η οικογένειά της μεγαλώνει διαρκώς...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!