tromaktiko: Πόσο διαφορετική είναι η Amazon μετά τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Πόσο διαφορετική είναι η Amazon μετά τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της



Η απόκτηση της αλυσίδας Whole Foods έφερε μια σειρά από αλλαγές που σημαδεύουν τον...
γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Amazon εξέπληξε τους αγοραστές με την εξαγορά της Whole Foods ύψους 13,7 δισ. δολαρίων. Δεδομένου ότι η συμφωνία ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο, η Amazon φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα της σε 473 καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Πόσο, όμως, έχει αλλάξει η Whole Foods από την Amazon τους τελευταίους μήνες;

Μείωση στις τιμές

Η εταιρεία μείωσε τις τιμές της στα αβοκάντο, τα αυγά, τα φρούτα, τα ψάρια και τα παρασκευασμένα τρόφιμα κατά 50%. Η εξαγορά αποδείχθηκε κερδοφόρα για την Whole Foods, η οποία κατάφερε να «κλέψει» πελάτες από τους αντιπάλους της, μεταξύ των οποίων η Walmart και η Trader Joe.

Online αγορές και παράδοση

Πολλά από τα εμπορικά σήματα της Whole Foods, συμπεριλαμβανομένου και του 365 Everday Value, είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά στην ιστοσελίδα της Amazon. Η Amazon ανακοίνωσε επίσης την Πέμπτη ότι θα προσφέρει τη δυνατότητα της δωρεάν παράδοσης δύο ωρών μέσω της υπηρεσίας Prime Now στις Ηνωμένες Πολιτείες έως τα τέλη του 2018 για τα Prime μέλη της.

Αποκλειστικές προσφορές

Ξεκινώντας από την τελευταία Ημέρα των Ευχαριστιών, η Amazon προσφέρει ακόμα πιο καλές εκπτώσεις στα Prime μέλη της προκειμένου να γίνει ακόμη πιο δελεαστική.

Νέα διαφημιστική καμπάνια

H Amazon ξεκινά μια νέα διαφημιστική καμπάνια με το σύνθημα «Whatever Makes You Whole». Τα τηλεοπτικά σποτ που προβάλλονται στις ΗΠΑ υπογραμμίζουν τις ανάγκες των αγοραστών της, με κορυφαίο όλων το βίντεο που προβάλει έναν vegan γυμνασμένο κύριο να θαυμάζει την ποιότητα του κρέατος στα ράφια της Whole Foods.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!