tromaktiko: Η γκαρνταρόμπα και η οικονομία

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Η γκαρνταρόμπα και η οικονομία



Το πιστεύετε ή όχι, υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να κάνετε το συνηθισμένο σας ντύσιμο να φαίνεται κάπως πιο ακριβό, χωρίς να σας...
κοστίσει μία περιουσία.

Με απλά τρύκ, όπως για παράδειγμα αλλάζοντας τα κουμπιά ενός ρούχου, μπορεί να αλλάξει εντελώς η εμφάνισή του ή το να ξεφορτωθείτε μια άσχημη ζώνη πάνω σε ένα φθηνό φόρεμα, είναι πάντα μία σωστή επιλογή. Εξισου σημαντικός είναι και ο ...εαυτός σας.

Οι ατέλειες ή τα προβλήματα στο ντύσιμο μεγεθύνονται όταν κάποιος είναι απεριποίητος. Για να καταφέρετε να κάνετε τα ρούχα σας να φαίνονται πιο ακριβά, υπάρχουν κάποιες απλές συμβουλές που θα πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας όταν ξεκινάτε να ντύνεστε:

- Καθαρίζετε τα ρούχα σας συχνά στο καθαριστήριο, σε όσα τουλάχιστον χρειάζεται. Ναι, κοστίζει περισσότερο, αλλά κάποια ρούχα, παρόλο που οι οδηγίες σας λένε άλλα, είναι καλύτερα να συντηρούνται στο καθαριστήριο, ώστε να διατηρηθούν η φόρμα και τα χρώματά τους και να διαρκέσουν περισσότερο.

- Περιποιηθείτε και φουσκώστε τα μαλλιά σας. Οι μπούκλες και τα αεράτα μαλλιά, τα κάνουν όλα να φαίνονται υπέροχα.

- Σιδερώστε τα ρούχα σας στην εντέλεια. Γυαλάδες και ζάρες πάνω τους ποτέ δεν δείχνουν chic.

- Φυλάξτε τα ρούχα σας σωστά στην ντουλάπα. Το να κρεμάσετε μάλλινα πουλόβερ σε μεταλλικές κρεμάστρες, θα τα κάνει να ξεχειλώσουν. Εάν τα ρούχα σας φυλάσσονται και διατηρούνται σωστά, θα φαίνονται καλύτερα και πιο καινούργια για περισσότερο χρονικό διάστημα.

- Περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μία φροντισμένη εικόνα, έχει μεγαλύτερη σημασία από το ρούχο που φοράμε. Ακόμα και ένα πολύ ακριβό κομμάτι χάνει την αξία του με μια απεριποίητη και πρόχειρη εμφάνιση.

- Επενδύστε σε καλές τσάντες. Μία φτηνή τσάντα είναι προφανής και δείχνει παράταιρη σε ένα ωραίο ντύσιμο, ενώ μια καλής ποιότητας τσάντα κάνει και το απλό σας οικονομικό ντύσιμο τζήν με t-shirt, να φαίνεται ακριβό. Προτιμήστε να έχετε λιγότερες αλλά καλής ποιότητας. Θα σας ανταμείψουν και θα τις κρατήσετε καιρό γιατί θα αντέξουν στο χρόνο.

- Αποφύγετε τα αρώματα που δεν σας ταιριάζουν ή  μυρίζουν πολύ έντονα ή πολύ γλυκά και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Το καλό άρωμα είναι βασικό συμπλήρωμα μιας καλής εμφάνισης.

- Vintage. Ψάξτε τα στον ελεύθερο χρόνο σας και συνδυάστε την ευκαιρία που ανακαλύψετε με κάτι φτηνό που ήδη έχετε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

-Μη βγαίνετε ποτέ έξω χωρίς ένα έστω ελαφρύ μακιγιάζ. Ότι και να φοράτε, ανεξαρτήτως αξίας, δεν αναδεικνύεται και χάνει το στύλ του.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!