tromaktiko: Γραφείο με θέα στη θάλασσα θέλει ο Τσίπρας;

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Γραφείο με θέα στη θάλασσα θέλει ο Τσίπρας;



Προσφάτως ο πρωθυπουργός έκανε κάποιες νέες στυλιστικές αλλαγές στο Μαξίμου, αλλάζοντας...
πίνακες στο γραφείο του. Η αλήθεια είναι όμως, όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, ότι ο Αλέξης Τσίπρας αυτό που θα ήθελε πραγματικά είναι να αλλάξει γραφείο...

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Βηματοδότης:

«Από την πρώτη ημέρα που είχε εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδειχνε να ενθουσιάζεται. Το βρήκε μεγάλο, το βρήκε απρόσωπο, ήθελε να βάλει τη δικιά του πινελιά (την οποία την έβαλε με καινούργιους καναπέδες και έργα ζωγραφικής) και γενικά ήθελε να μεταφέρει κάπου άλλού το πρωθυπουργικό γραφείο. Θα το έκανε, αν δεν υπήρχαν λόγοι ασφαλείας που δεν το επέτρεπαν. Στο πίσω όμως του μυαλού του ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να θέλει άλλο γραφείο, ευήλιο και ευάερο, κατά προτίμηση με θέα τη... θάλασσα!

Του ξέφυγε και το είπε κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ναυτιλίας. Ηταν η πρώτη φορά που πήγαινε σε αυτό το υπουργείο και ενθουσιάστηκε και με το κτιριακό συγκρότημα, αλλά και με τη θέα που έχει στον Σαρωνικό (το άπλετο γαλάζιο, όπως είπε). Το πρώτο πράγμα που είπε στον Π. Κουρουμπλήστην κλειστή σύσκεψη που ακολούθησε ήταν «Παναγιώτη, αλλάζουμε τώρα τα γραφεία;». Κατά παράξενο τρόπο ο κ. Κουρουμπλής (που οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι ο πρώτος που θα καρατομηθεί στον ανασχηματισμό) συμφώνησε (σου λέει, τι έχω να χάσω)...».
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!