tromaktiko: ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ. Νεκροί ο Μαρίνος και ο Νικόλας από σοκαριστικό τροχαίο - Οι εικόνες κόβουν την ανάσα

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΘΛΙΨΗ. Νεκροί ο Μαρίνος και ο Νικόλας από σοκαριστικό τροχαίο - Οι εικόνες κόβουν την ανάσα



Είναι από αυτές τις στιγμές που συνειδητοποιείς πόσο περαστικοί είμαστε από αυτή την ζωή...
Πως μια στιγμή μπορεί να ανατρέψει την καθημερινότητα, τόσο την δική μας αλλά και των οικείων μας.

Θέλετε η μοίρα; Θέλετε το πεπρωμένο; Θέλετε η κακιά στιγμή; Μπορεί να καταστρέψει ή να αλλάξει τουλάχιστον πολλές ζωές. Το περασμένο Σάββατο δύο φίλοι διασκέδασαν, χάρηκαν και αντίκρισαν ο ένας τον άλλο για τελευταία φορά. Δεν έφτασαν ποτέ στο σπίτι τους. Έφυγαν έτσι απλά. Χωρίς να αποχαιρετήσουν κανένα. Χωρίς να πουν αντίο.

Ο Μαρίνος Κωνσταντίνου, 20 ετών και ο Νικόλας Πέρικος 24 ετών σκοτώθηκαν ακαριαία μετά το τροχαίο δυστύχημα που είχαν. Η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που επέβαιναν οι δύο νεαροί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος.

Στη συνέχεια προσέκρουσε διαδοχικά σε πάσσαλο φωτισμού και σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. Το δυστύχημα συνέβη στη 1.40 τα ξημερώματα, στην λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό. Οι φίλοι και η οικογένεια των δύο αδικοχαμένων νεαρών δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι οι αγαπημένοι τους δεν θα τους συντροφεύουν πλέον στην ζωή. Δεν θα τους έχουν στο πλάι τους τις δύσκολες στιγμές, δεν θα μοιράζονται μαζί τους την χαρά τους. Συγκλονίζουν τα μηνύματα που δημοσιεύτηκαν μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook. Δείτε τις φωτογραφίες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει… Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες…





Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!