tromaktiko: Περιποιηθείτε ''έξυπνα'' το πρόσωπο σας με αυτές τις συνταγές με: γάλα!

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Περιποιηθείτε ''έξυπνα'' το πρόσωπο σας με αυτές τις συνταγές με: γάλα!



Η περιποίηση του προσώπου μας αποτελεί διαδικασία κλειδί, καθώς η επιδερμίδα μας...
είναι πολύ ευαίσθητη και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Στην καθημερινή μας ρουτίνα φροντίζουμε: να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας, να μην κοιμόμαστε βαμμένες αλλά και να πίνουμε πολύ νερό.

Μια φορά την εβδομάδα, καλό θα ήταν να δοκιμάζουμε φυσικές συνταγές και μάσκες περιποίησης, που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι.

Ένα εξαιρετικό προιόν για το δέρμα και την περιποίηση του προσώπου μας είναι το γάλα, σε διαφορετικές εκδοχές του! Για αυτό συγκεντρώσαμε για εσάς μια σειρά από συνταγές για να ανανεωθείτε στη στιγμή:

1. Απλή και αποτελεσματική μάσκα με γάλα

ΥΛΙΚΑ

1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. γάλα
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζεστάνετε ελαφρά το μέλι. Προσθέστε το γάλα και ανακατέψτε. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο σας κάνοντας μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αφήστε την μάσκα να δράσει για 5΄ και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

2. Ανατρεπτική συνταγή με γάλα εβαπορέ

Με την βοήθεια ενός κομματιού από βαμβάκι, απλώστε λίγο γάλα εβαπορέ στο δέρμα και αφήστε το για 10 λεπτά, μέχρι ουσιαστικά να νιώσετε ότι αρχίζει να σας τραβάει λίγο. Αυτή η μάσκα βοηθάει στον καθαρισμό και λευκαίνει το δέρμα. Πανεύκολη διαδικασία, και για τις πλέον πολυάσχολες!

3. Δροσιστική και ανανεωτική μάσκα απολέπισης

ΥΛΙΚΑ

1/2 αγγούρι, πολτοποιημένο στο μούλτι
1/4 φλ. γάλα
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
ΟΔΗΓΙΕΣ
Είναι δροσιστική, μειώνει τις κοκκινίλες και μυρίζει τόσο ωραία που για θα νιώσετε σαν να είστε σε ένα πολυτελές σπα και όχι στην κουζίνα σας! Αυτή η μάσκα κάνει ελαφριά απολέπιση και αφήνει το δέρμα αισθητά πιο απαλό μετά από μόνο μία χρήση.

4. Μάσκα για την πιο βαθιά ενυδάτωση

ΥΛΙΚΑ

1/4 κούπας γάλα
1 κρόκο αυγού
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ελαιόλαδο.
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Βάλτε το μείγμα σε ένα βαζάκι. Απλώστε τη μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό και αφήστε την για περίπου δέκα λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό. Διατηρήστε την μάσκα στο ψυγείο για μια εβδομάδα.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!