tromaktiko: Η Τάμτα αποκαλύπτει εάν παντρεύεται με τον Πάρη Κασιδόκωστα!

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η Τάμτα αποκαλύπτει εάν παντρεύεται με τον Πάρη Κασιδόκωστα!



Η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η τραγουδίστρια και ο...
παραγωγός διατηρούν χαμηλούς τόνος, καθώς δεν επιθυμούν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί συχνά, ενώ τα δημοσιεύματα για την σχέση τους είναι ποικίλα. Το τελευταίο διάστημα γράφτηκε πως η Τάμτα είναι έγκυος και πως ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Πάρη Κασιδόκωστα.


Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και διέψευσε τα παραπάνω σενάρια, τονίζοντας: “Είμαι καιρό στον χώρο και κατανοώ το ότι τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σε δημόσια πρόσωπα. Μαθαίνω κι εγώ διάφορα από όλα αυτά που γράφονται, αλλά σου απαντώ πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που προανέφερες. Ούτε συγκατοικώ, ούτε παντρεύομαι. Προτιμώ να μη μιλώ για τα προσωπικά μου και να υπάρχω στον χώρο μόνο μέσα από τα επαγγελματικά μου”.

Φυσικά, δεν έκρυψε πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στα προσωπικά, αλλά και τα επαγγελματικά της: “Είμαι πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη και, ξέρεις θα ήμουν αχάριστη να πω κάτι άλλο, μιας και πηγαίνουν όλα εξαιρετικά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τον καιρό αυτό έχω ρίξει όλο το βάρος μου στο «Cabaret» και -για να αστειευτούμε και λίγο- δεν έχω βγάλει το μαύρο κολάν του ρόλου από πάνω μου! Δεν θα ξαναβγάλω ποτέ μαύρο κολάν στη ζωή μου (σ.σ: γελάει) Ποτέ ξανά όμως”!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!