8 κ. σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
500 gr αντίδια ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
4 φλ. ζωμός κοτόπουλου
425 gr φασόλια βρασμένα
30 gr παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος μαγειρέματος
Ζέστανε δύο κουταλιές λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Πρόσθεσε το σκόρδο και σοτάρισέ το για ένα λεπτό.
Ρίξε και τα αντίδια στην κατσαρόλα και άφησέ τα να μαλακώσουν για περίπου δύο λεπτά.
Πρόσθεσε μια πρέζα αλάτι, το ζωμό κοτόπουλου, τα φασόλια και την παρμεζάνα.
Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγόβρασε για πέντε λεπτά.
Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε σε μπολ, ραντίζοντας με μια κουταλιά λάδι το καθένα και σέρβιρε με φρυγανισμένο ψωμί.
Πηγή