tromaktiko: Cowboy boots: Επιστροφή στα western looks

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Cowboy boots: Επιστροφή στα western looks



Οι επιρροές από τη δύση και τα western επέστρεψαν δυναμικά, όχι στις... κινηματογραφικές οθόνες, αλλά στα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα στις μπότες. Το καουμπόικο στιλ αναγεννήθηκε πιο σύγχρονο και μοντέρνο από ποτέ για το φθινόπωρο και το χειμώνα, ενώ αναμένεται να είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν.

Οι cowboy boots έκαναν ηχηρή την παρουσία τους τόσο στις συλλογές διάσημων οίκων όσο και στις street style εμφανίσεις των πιο πιστών fashion girls, κάτι που δεν αφήνει αμφιβολίες ως προς τη δυναμική τους.

Κι ενώ τα καλοκαιρινά φεστιβάλ αποτελούσαν ανέκαθεν την πιο κατάλληλη περίσταση για western looks, φέτος οι καουμπόικες μπότες κατέκτησαν τους δρόμους, μετά από πολλά χρόνια, στην πιο φρέσκια και ανανεωμένη εκδοχή τους. Οι επιλογές είναι πολλές – στολισμένες με studs, από λουστρίνι ή δέρμα, croco, με σχέδια και χρώματα – αλλά αυτό που κλέβει την παράσταση και κάνει τη διαφορά είναι το τακούνι. Από χοντρά ξύλινα μέχρι κομψά kitten heels, these boots are made for walking!

Συνδυάστε τις με jeans, αέρινα υφάσματα, mini φούστες, boho φορέματα, δερμάτινα jackets και αυστηρά παλτό ή ενισχύστε το look προσθέτοντας κομμάτια από καστόρι, με κρόσσια ή καπέλα χωρίς να κάνετε υπερβολές μπουκώνοντας το σύνολο με western επιλογές.

Tip: Παλιές ή καινούργιες, τα κλασσικά σχέδια που όλες είχαμε στην ντουλάπα μας, μπορούν να γίνουν το δυνατό στοιχείο του συνόλουκαι να απογειώσουν ακόμη και την πιο casual εμφάνιση.



Οι καουμπόικες μπότες πάνω από τον αστράγαλο συνδυάζονται με ρομαντικά φορέματα και oversized πανωφόρια για casual εμφανίσεις με στιλ.



Τα εκλεπτυσμένα υφάσματα συνδυάζονται άψογα με τον western χαρακτήρα των cowboy boots δημιουργώντας το τέλειο σύνολο αντιθέσεων.



Τα πιο κλασσικά σχέδια είναι η ιδανική επιλογή για safe εμφανίσεις ή για εσάς που δεν είστε μεγάλες φαν του συγκεκριμένου στιλ.



Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά φορέματα είναι το κατάλληλο μεταβατικό κομμάτι της σεζόν. Συνδυάστε τα με cowboy boots και δερμάτινα jackets για boho και ανεπιτήδευτα cool εμφανίσεις.



Ο καλύτερος τρόπος να αναδείξετε ένα ζευγάρι over the knee καουμπόικες μπότες είναι μία μίνι φούστα. Επιλέξτε denim κομμάτια και για να δώσετε πιο χαλαρό ύφος συμπληρώστε το σύνολο με sporty επιλογές.



Τα πιο ιδιαίτερα σχέδια, όπως croco και snake prints, ολοκληρώνουν ένα απλό και κομψό σύνολο δίνοντας την απαραίτητη στιλιστική πινελιά.



Το καστόρι, τα κρόσσια και τα φουλάρια είναι μερικά από τα στοιχεία που δένουν απόλυτα με το καουμπόικο στιλ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να συνδυαστούν όλα μεταξύ τους.



Για full on western εμφανίσεις συνδυάστε τις καουμπόικες μπότες σας με patchwork τζιν παντελόνια, δερμάτινα μπουφάν και αξεσουάρ.



Οι cowboy μπότες με σχέδια και έντονα χρώματα είναι μία τολμηρή επιλογή, ειδικά αν πρόκειται να είναι το statement στοιχείο του συνόλου. Επιλέξτε skinny jeans και απλά κομμάτια αφήνοντας τα παπούτσια να κλέψουν την παράσταση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!