tromaktiko: Τα λάθη με τα hashtags που σου κοστίζουν followers στο Instagram

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τα λάθη με τα hashtags που σου κοστίζουν followers στο Instagram



Το Instagram, εκτός απ΄το ότι πλέον μας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίζουμε posts, μας επιτρέπει να κάνουμε follow hashtags, εκτός από...
accounts! Τι να το κάνεις, όμως, το follow στο hashtag εάν δεν ξέρεις πώς να τα χρησιμοποιείς!

Υπάρχουν ορισμένα λάθη με τα hashtags που λίγο- πολύ κάνουμε όλοι, αλλά ήρθε η ώρα ν’ αρχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά! Σταμάτα να κάνεις αυτά τα λάθη με τα hashtags και δες τους followers στο Instagram ν΄ανεβαίνουν αντί να κατεβαίνουν!

Δεν χρησιμοποιείς καθόλου hashtags
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ν’ αποφεύγεις να χρησιμοποιείς hashtags στο Instagram αφού είναι ένα σημαντικό κομμάτι του πώς λειτουργεί το social media. Είναι σαν να χρησιμοποιείς την καφετιέρα χωρίς να βάζεις νερό! Οι απολαυστικοί κόκκοι του καφέ σου θα είναι για πέταμα χωρίς το νερό.

 Κάνεις copy – paste τα ίδια hashtags
Μπορεί να έχεις την top λίστα με hashtags, τα οποία έκαναν πραγματική δουλειά για πολύ καιρό, αλλά όπως συμβαίνει και με τα emails σου, ήρθε η ώρα για λίγη ανανέωση!

Υπάρχουν τρία πιθανά προβλήματα απ’ τη χρήση ίδιων hashtags σε κάθε post:

Ο κόσμος που ακολουθεί αυτό το hashtag μπορεί να κουραστεί να βλέπει ίδιο περιεχόμενο από σένα και τελικά να επιλέξει να μην βλέπει δημοσιεύσεις σου σ’ αυτό το hashtag.
Περιορίζεις τον εαυτό σου σ’ ένα target group.
To copy-paste ίδιων hashtags μπορεί να προκαλέσει ένα spam alert απ’ τον αλγόριθμο του Instagram και τελικά να υπάρχει αρνητικός αντίκτυπος στο reach σου.

Χρησιμοποιείς hashtags που δεν επιτρέπει πλέον το Instagram
Μην προσπεράσεις αυτό το λάθος νομίζοντας πως είναι μόνο τα hashtags με ακατάλληλο περιεχόμενο που απαγορεύει το Instagram. Ορισμένα απαγορευμένα hashtags πραγματικά θα σε εκπλήξουν.

Για δες μήπως έχεις χρησιμοποιήσει ορισμένα απ’ αυτά τα “απαγορευμένα” hashtags…
#womancrushwednesday #adulting #dating #happythanksgiving #humpday #kickoff #snapchat #tag4like #tgif
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!