tromaktiko: 6 χρώματα κραγιόν που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

6 χρώματα κραγιόν που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα



Οι τάσεις στο μακιγιάζ μπορεί να αλλάζουν κάθε σεζόν και κάθε χρόνο, όμως υπάρχουν...
κάποια διαχρονικά χρώματα και προιόντα που παραμένουν πάντα στη μόδα όχι μόνο γιατί είναι κλασικά αλλά κυρίως γιατί ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με κάθε make-up trend.

Φέτος, τα έντονα χρώματα είναι must τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά, όμως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο beauty look αν επιλέξετε ένα από τα χρώματα που είναι και θα είναι πάντα στιλάτα:

Κόκκινο: Είναι κλασικό και κομψό. Το κόκκινο χρώμα στα χείλη δίνει θηλυκότητα και κολακεύει –στην σωστή απόχρωση- κάθε επιδερμίδα. Επιλέξτε το για glamorous αλλά και σοφιστικέ looks.

Φούξια: Το φούξια μεταμορφώνει κάθε beauty look σε statement, δίνοντας ένταση στο μακιγιάζ αλλά και στη συνολική εμφάνισή σας, ειδικά όταν συνδυάζεται με τα σωστά outfits, υφές και prints.

Berry: Το βαθύ κόκκινο του κρασιού είναι ιδανικό για τις γυναίκες που δεν προτιμούν το κόκκινο αλλά ούτε το φούξια. Η απόχρωση αυτή δημιουργεί ένα κομψό αποτέλεσμα για τις γυναίκες που θέλουν ένταση στα χείλη χωρίς να χρησιμοποιήσουν ένα πολύ λαμπερό χρώμα.

Μπορντό: Ιδανικό για τις βραδινές εμφανίσεις, για σέξι beauty looks αλλά και vampy looks για τις μέρες που θέλετε να δημιουργήσετε πιο edgy ή rock looks.

Καφέ: Το αγαπήσαμε στα 90s αλλά παραμένει το χρώμα που προσθέτει ζεστασιά και βάθος σε κάθε beauty look.

Nude: Το natural look δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα για αυτό το nude κραγιόν είναι must στις πρωινές εμφανίσεις μας ή όταν συνδυάζεται με πιο «δύσκολα» σύνολα όσον αφορά στα χρώματα αλλά αλλά και στο στιλ.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!