tromaktiko: Πώς να κάνετε το ντύσιμό σας πιο μοντέρνο

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Πώς να κάνετε το ντύσιμό σας πιο μοντέρνο



Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε όλη μας την γκαρνταρόμπα για να είμαστε στη μόδα... Λίγες προσθήκες, λίγες αλλαγές και κάποιες μικρές πινελιές αρκούν για να κάνουμε το ντύσιμό μας πιο μοντέρνο και το στιλ μας πιο ξεχωριστό. Εμπνευστείτε απ’ αυτές τις ιδέες και προσαρμόστε τις στο δικό σας γούστο.




Το δερμάτινο τζάκετ

Ταιριάζει σχεδόν με όλα και έχει τη δύναμη να αλλάζει αμέσως το look κάθε γυναίκας. Το κλασικό μαύρο είναι πιο ευκολοφόρετο, όμως μπορείτε να τολμήσετε επιλέγοντας ένα σκούρο μπορντώ τζάκετ.




Πολλές στρώσεις ρούχων

Το layering, οι πολλές στρώσεις ρούχων δηλαδή, είναι μία τάση της μόδας που ήρθε για να μείνει. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα άσπρο πουκάμισο κάτω από το πουλόβερ, ένα μακρύ αμάνικο μέσα από το t-shirt, ένα φανελάκι μέσα από μια διαφάνεια κ.ο.κ. Είναι trendy, sexy και σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη.




Ο κανόνας της συμμετρίας

Ένας από τους κανόνες της μόδας είναι οι σωστές αναλογίες, όχι του σώματος, αλλά των ρούχων μας! Έτσι, ένα στενό τοπ ταιριάζει ιδανικά με μια φούστα balloon ή ένα φαρδύ παντελόνι. Αντίθετα, ένα φαρδύ μπλουζάκι θα χρειαστεί να το συνδυάσετε με ένα στενό τζιν ή pencil παντελόνι για να υπάρχει συμμετρία.




Βάλτε τα... λάθος παπούτσια

Θα έχετε προσέξει ότι στα περιοδικά μόδας, τα μοντέλα μπορεί να φοράνε sneakers με φόρεμα ή ανοιξιάτικα peep toe με μπαρέτα με σκισμένο τζιν (φωτογραφία). Τολμήστε το και πειραματιστείτε αλλάζοντας κάθε φορά το look σας φορώντας τα «λάθος» παπούτσια.







Γυρίστε τα μανίκια

Τα μακριά μανίκια , ειδικά αν φοράτε πουκάμισο, φαίνονται αρκετά αυστηρά. Για να κάνετε πιο ανάλαφρο το στιλ σας, απλώς γυρίστε τα μέχρι το ύψος του αγκώνα. Αυτό το μικρό κόλπο είναι πολύ πιο sexyκαι στιλάτο απ’ όσο φαντάζεστε.




Φορέστε τα ρούχα σας διαφορετικά

Φορέστε πάνω απ’ το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα ένα κολλητό πουλόβερ ή ένα πουκάμισο που θα δέσετε κόμπο στο ύψος της μέσης και αμέσως έχετε φτιάξει ένα ολοκαίνουριο σύνολο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ παραπάνω.







Η ζώνη δίνει έξτρα στιλ

Βάζοντας τη ζώνη ψηλά στη μέση πάνω από το πανωφόρι αναδεικνύετε το σώμα και τονίζετε τις καμπύλες σας. Ειδικά αν τα ρούχα σας είναι over-sized, αυτό είναι το τέλειο τρικ για να τα κάνετε να δείχνουν πιο εφαρμοστά.






Μισό μέσα, μισό έξω

Πολύ απλά: βάλτε τη μία μεριά του πουκαμίσου/ πουλόβερ/ μπλούζας μέσα από το παντελόνι και αφήστε την άλλη έξω, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Το σύνολό σας γίνεται πιο ανέμελο και κοριτσίστικο και λιγότερο αυστηρό.




Μονοχρωμία που κάνει... μπαμ

Μην φοβηθείτε την έντονη μονοχρωμία στα ρούχα. Αρκεί να μην το παρακάνετε με τα υπόλοιπα αξεσουάρ- προτιμήστε να μην τη συνδυάσετε με κοσμήματα και να «κρατήσετε» μια διακριτική τσάντα σε ουδέτερο χρώμα.








Minimal κοσμήματα

Τα minimal κοσμήματα είναι στη μόδα και μας αρέσουν πολύ! Μπορείτε να τα προσθέσετε σε κάθε σύνολο και να κερδίσετε πολλούς στιλιστικούς πόντους. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!