tromaktiko: Ροκ Χάντσον και Φύλις Γκέιτς: Ο έρωτας που έγινε βιαιότητα και το μυστήριο στο δεσμό τους

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ροκ Χάντσον και Φύλις Γκέιτς: Ο έρωτας που έγινε βιαιότητα και το μυστήριο στο δεσμό τους



Από τη Μανταλένα Μαρία Διαμαντή
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της πρώην συζύγου του κορυφαίου...
Χολλυγουντιανού ηθοποιού για το γάμο & την προσωπική τους ζωή.

Ο Ροκ Χάντσον που βλέπετε στην οθόνη είναι πολύ ρομαντικός, αλλά ο Ροκ με τον οποίο έζησα δεν ήταν...

Ροκ Χάντσον.  Ένας αστέρας πρώτου μεγέθους, ένας ωραίος, γοητευτικός άνδρας που σφράγισε με τις ερμηνείες του τις επιτυχίες του κλασικού Χόλλυγουντ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το  "Γίγαντα" του 1956, δίπλα στον Τζέιμς Ντιν και τη στενή του φίλη Ελίζαμπεθ Τέιλορ ή αργότερα το πρωταγωνιστικό δίδυμο με την Ντόρις Ντέι.

Χωρίς αμφιβολία ήταν ένας από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές των δεκαετιών του `60 και του `70.

Τί συνέβαινε όμως στην προσωπική του ζωή;

To 1955 o O Ροκ Χάντσον παντρεύτηκε  την επίδοξη ηθοποιό Φύλις Γκέιτς. Εκείνη δεν είχε ιδέα ότι το τόσο το ειδύλλιο όσο και ο γάμος τους,  ήταν σχέδιο του ατζέντη του Χάντσον για να τηρηθούν τα προσχήματα.

Εκείνη την εποχή επικρατούσε ακόμα πουριτανικό κλίμα στο Χόλλυγουντ, οπότε ο Χάντσον δεν επιτρεπόταν  να δηλώσει ανοιχτά τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο σχεδόν λευκός γάμος του, λοιπόν, είχε διάρκεια 3 χρόνια κι έληξε απρόοπτα το 1957 όταν  ο Χάντσον ήταν στην Ιταλία για τα γυρίσματα του "Αποχαιρετισμού στα Όπλα"...

Τι έλεγε άραγε, η Φύλις Γκέιτς για τη σχέση τους;

"Ο Ροκ Χάντσον που βλέπετε στην οθόνη είναι πολύ ρομαντικός, αλλά ο Ροκ με τον οποίο έζησα δεν ήταν" είπε κάποτε σε μια χαμένη συνέντευξή της του 1958 στο περιοδικό "Motion Picture", την οποία έφερε ξανά στην επιφάνεια ένα άλλο - σημερινό - περιοδικό, το "National Enquirer".

Φυσικά, οι αναγνώστες του, τότε,  είχαν μείνει άφωνοι από τις περιγραφές της. Ποιος περίμενε ότι ο Χάντσον ήταν κακοδιάθετος με απρόβλεπτα ξεσπάσματα θυμού;  Ένας Χάντσον που τη χτύπησε δύο φορές και άλλη μία επιχείρησε να την πνίξει. "Περνούσαν μέρες χωρίς να ανταλλάσσει λέξη μαζί μου. Οταν τον ρωτούσα γιατί ήταν θυμωμένος, απλώς δεν έπαιρνα απάντηση" είχε πει χαρακτηριστικά.

Εντυπωσιακό είναι ότι στις συνεντεύξεις της, η Γκέιτς, διέψευδε ότι ο γάμος τους ήταν λευκός. Αντιθέτως, περιέγραφε τη γνωριμία τους, το φλερτ και τον κεραυνοβόλο έρωτα. Εκείνη τότε εργαζόταν ως γραμματέας του γνωστού Χολλυγουντιανού καλλιτεχνικού πράκτορα Χένρι Γουίλσον. Με τον Χάντσον γνωρίστηκαν σε ένα γεύμα που οργάνωσε ο Γουίλσον και ο ηθοποιός τής πρότεινε ραντεβού...

Η Φύλις περιγράφοντας στη βιογράφο του Χάντσον, Σάρα Ντέβιντσον, τη σεξουαλική τους ζωή, έλεγε ότι είχαν "σύντομες και βιαστικές συνευρέσεις",  προσθέτοντας ότι μια φορά ο Χάντσον της είπε πως "όλες οι γυναίκες είναι βρώμικες".

Συχνά τον ζητούσαν στο τηλέφωνο διάφοροι νεαροί άνδρες, τους οποίους ο Χάντσον περιέγραφε ως θαυμαστές και με τους οποίους εξαφανιζόταν για ώρες. Κάποτε, δεν άντεξε τελικά η Φύλις και ζήτησε διαζύγιο το οποίο και πήρε. Ο Ροκ Χάντσον, λίγο πριν το τέλος του,  στα 59 του χρόνια από AIDS, είπε πως είχε αγαπήσει στη ζωή του δύο ανθρώπους. Η μία ήταν η πρώην σύζυγός του, Φύλις.
Ποια είναι η αλήθεια, μόνο εκείνοι γνωρίζουν...
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!