tromaktiko: Η έμπειρη Κέιτ και η αμήχανη Μέγκαν: Για πρώτη φορά μαζί σε εκδήλωση

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Η έμπειρη Κέιτ και η αμήχανη Μέγκαν: Για πρώτη φορά μαζί σε εκδήλωση



Η Μέγκαν Μαρκλ συμμετείχε στην πρώτη της επίσημη εκδήλωση μαζί με τον Χάρι, τον Γουίλιαμ και την Κέιτ στο Λονδίνο...

Η βασιλική τετράδα ανέβηκε στη σκηνή του φόρουμ του Royal Foundation με θέμα “Making a Difference Together“, το οποίο ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται σε τομείς όπως η ψυχική υγεία...
Μαρκλ και Μίντλετον κάθισαν η μία δίπλα στην άλλη, με την έμπειρη Κέιτ να δείχνει πολύ πιο σίγουρη από την ελαφρώς αμήχανη Μαρκλ.
Η Κέιτ, η οποία θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί τον Απρίλιο, φόρεσε ένα φόρεμα Seraphine ενώ η Μαρκλ επέλεξε ένα σύνολο Jason Wu αξίας 1.400 λιρών.
Η Δούκισσα δήλωσε ότι «έχει μάθει πολλά» από το έργο της στο θέμα της ανατροφής των παιδιών και της έγκαιρης παρέμβασης στην ψυχική υγεία.

Είπε: «Δεν μπορείς παρά να προβληματιστείς για τη ζωή σου και αυτό έχει σίγουρα αντίκτυπο στο πώς είμαι ως μητέρα, το πώς λειτουργούμε ως οικογένεια και πώς ελπίζουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας ».

Πολύ ενδιαφέρον είχαν και όσα είπε η Μαρκλ απεθυνόμενη στο κοινό, δηλώνοντας ότι στόχος της είναι να συνεχίσει να στηρίζει εκστρατείες όπως το #MeToo και το #TimesUp».

Τόνισε ότι μετά το γάμο της θέλει να ασχοληθεί με την υποστήριξη των δικαιωμάτων των γυναικών.
Είπε χαρακτηριστικά: «Ακούμε πολλούς ανθρώπους να μιλάνε για την ενδυνάμωση των κοριτσιών και των γυναικών, ακούμε ανθρώπους να λένε ότι βοηθούν τις γυναίκες να βρουν τη φωνή τους.

«Διαφωνώ θεμελιωδώς με αυτό γιατί οι γυναίκες δεν χρειάζεται να βρουν τις φωνές τους, πρέπει να έχουν την εξουσία να τις χρησιμοποιούν και οι άνθρωποι πρέπει να παροτρυνθούν να τις ακούσουν.

"Αυτή τη στιγμή με τόσες εκστρατείες όπως το MeToo και το TimesUp δεν υπάρχει καλύτερη χρονική περίοδος να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις γυναίκες”.

Είναι η πρώτη φορά που οι τέσσερις έχουν εμφανιστεί δημοσίων μαζί μετά την λειτουργία των Χριστουγέννων που παρακολούθησαν στο Νόρφολκ.
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!