tromaktiko: Αυτό είναι το κόλπο για να χρησιμοποιήσετε σωστά το ξηρό σαμπουάν

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Αυτό είναι το κόλπο για να χρησιμοποιήσετε σωστά το ξηρό σαμπουάν



Όλες γνωρίζουμε πόσο χρήσιμο είναι το ξηρό σαμπουάν όταν θέλουμε να δώσουμε στα...
μαλλιά μας την απαραίτητη ανανέωση. Είτε η φράντζα μας είναι λίγο πιο χαλαρή, ή οι ρίζες των μαλλιών μας λίγο πιο λιπαρές, μερικοί ψεκασμοί από το αγαπημένο μας ξηρό σαμπουάν θα επαναφέρουν το hair look μας στην αρχική του κατάσταση.

Όμως, υπάρχει ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει να έχετε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα! Αν χρησιμοποιείτε το ξηρό σαμπουάν συνήθως όταν ξυπνάτε αργά ή δεν υπολογίζετε σωστά το διάστημα που μπορείτε να περάσετε ανάμεσα σε κάθε λούσιμο, εάν ήδη γνωρίζετε ότι δεν θα έχετε χρόνο το επόμενο πρωί για να λούσετε και να στεγνώσετε τα μαλλιά σας, τότε δοκιμάστε αυτό: ψεκάστε τα μαλλιά σας με ξηρό σαμπούαν πριν κοιμηθείτε το προηγούμενο βράδυ.

Με αυτόν τον τρόπο, το ξηρό σαμπουάν θα «κάτσει» καλύτερα στα μαλλιά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ θα μπορείτε να είστε πιο γενναιόδωρες με τους ψεκασμούς. Αφήνοντας το σπρέι να απορροφήσει την υπερβολική λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα παρατηρήσετε ότι θα υπάρχουν λιγότερα υπολείμματα πάνω στην τρίχα -ειδικά στα πιο σκούρα μαλλιά- και θα προσθέσετε ακόμα περισσότερο όγκο.

Το ξηρό σαμπουάν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση στο λούσιμο των μαλλιών όταν πραγματικά το χρειάζεστε. Είτε πρόκειται για τον τύπο των μαλλιών σας είτε για περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν μαλλιά χωρίς όγκο, οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να φαίνονται τα μαλλιά σας υπέροχα είναι επιπλέον πλεονέκτημα!
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!