tromaktiko: Με ένα Λάζαρο δεν έρχεται η άνοιξη

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Με ένα Λάζαρο δεν έρχεται η άνοιξη



Γράφει ο Tommy T. 
Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου εναντίον της ΑΕΛ, επέλεξε η ΑΕΚ να...
κάνει την πρώτη ήττα, μετά από 26 αγώνες αήττητου σερί. Στο θεσσαλικό γήπεδο, η ομάδα της Λάρισας έπαιξε ψυχωμένα και γύρισε το παιχνίδι στις καθυστερήσεις με 2-1 (Κριζμάν 92- Ναζλίδης 57/ Μασούντ 51), δημιουργώντας φιλοδοξίες πρόκρισης για τον επαναληπτικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου 2018, στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της Ένωσης, κατέβασε ένα σχήμα με πάρα πολλές αλλαγές στον κεντρικό άξονα και στην επίθεση, αφού τα συνεχόμενα ματς σε τρεις διοργανώσεις με δυνατούς αντιπάλους, προξένησαν σωματική κόπωση και μυϊκούς τραυματισμούς. Η παρουσία των κιτρινόμαυρων στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ κακή, η άμυνα υπολειτουργούσε και φάνηκε σε μεγάλο βαθμό η απουσία της ηγετικής μορφής του Τσιγκρίνσκι, στον άξονα οι κεντρικοί χαφ Μοράν και Αϊτζάρεβιτς δεν είχαν συντονισμό στα μαρκαρίσματα και έκαναν αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις και τέλος στην επίθεση ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Λάζαρος που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν η μόνιμη απειλή στην εστία του Μπόζοβιτς, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα αναφέρουμε, την αναγκαστική αλλαγή του Χουλτ, λόγω μυϊκού τραβήγματος στο δικέφαλο του ποδιού του και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Σοτζέι Μασούντ, που για ακόμη ένα ματς είχε κακή απόδοση - όταν επιλέγεις το 24 για αριθμό φανέλας με τη αιτιολόγηση να βοηθήσεις να σπάσουν τα 24 χρόνια αποχής της ομάδας από το πρωτάθλημα, οφείλεις να το δείξεις στο χορτάρι.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται για την κατάκτηση της Supeleague και την Κυριακή 04 Μαρτίου και ώρα 17:15, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, με τη νίκη να χαρακτηρίζεται μονόδρομος. Υπάρχουν σημαντικές επιστροφές παικτών από τραυματισμούς, όπως του Κονέ και του Λόπες και η επιθετική γραμμή θα είναι πιο συγκροτημένη με την πιθανή παρουσία του Μάρκο Λιβάγια. Δεν υφίσταται προβληματισμός για τη σημερινή παρουσία, ούτε απαισιοδοξία για τον μέλλον της ομάδας, απλά προμηθευτείτε ψυχοφάρμακα αγαπητοί Ενωσίτες (αγαπημένο μότο), γιατί με τις αναβολές των δικαστικών αποφάσεων και όλο το ανήθικο επικοινωνιακό παιχνίδι των αντιπάλων, θα φανούν χρήσιμα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!