tromaktiko: Η κατάρρευση της προπαγάνδας για το ντόπινγκ στην ΑΕΚ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Η κατάρρευση της προπαγάνδας για το ντόπινγκ στην ΑΕΚ



Γράφει ο Tommy T.  
Μετά τις θριαμβολογίες ότι φέτος παρακολουθούμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, ξαφνικά προέκυψαν οι μηχανορραφίες κάποιων σχολιαστών σε...
γνωστή αθλητική εκπομπή της Θεσσαλονίκης, να το επισκιάσουν. Οφείλω να ομολογήσω, ότι εντυπωσιάστηκα από την ευρηματικότητα και τη γρήγορη αντίδραση αυτών των ''κυρίων'', πως κατάφεραν να  πετάξουν το μπαλάκι στην εξέδρα 24 ώρες μετά τη διακοπή του ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ -ΟΣΦΠ και άφησαν αιχμές με τα λεγόμενα τους, για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Φυσικά δεν ήταν πρώτη φορά, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που βάφτιζαν το ψάρι κρέας, στο αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ατρομήτου, για την περίπτωση πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ (που ήταν παρατραβηγμένη απόφαση), είχε λεχθεί και η δικαιολογία, ότι ο δικέφαλος του βορρά είχε να πάρει πέναλτι επτά μήνες.

 Ας τοποθετήσουμε όμως τα πράγματα στη σωστή χρονική σειρά, από το στήσιμο της προπαγάνδας εις βάρος των κιτρινόμαυρων μέχρι και την κατάρρευσή της και τον εξευτελισμό των υποστηρικτών αυτής της σκευωρίας. Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, έχει προηγηθεί η διακοπή του ματς ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, λόγω ρίψης αντικειμένου στο πρόσωπο του προπονητή των ερυθρόλευκων, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ορατό, για αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα και μηδενισμού στο συγκεκριμένο αγώνα της γηπεδούχου ομάδας κλπ. Την επόμενη μέρα και αφού έχει ολοκληρωθεί το παιχνίδι Ατρομήτου - ΑΕΚ με σκορ 1-1, προβάλλεται το βράδυ η μακεδονική αθλητική εκπομπή  και στο σχολιασμό των καλεσμένων για το αγώνα  που έγινε στο Περιστέρι, δημιουργούν την κακεντρεχή ατμόσφαιρα περί ντόπινγκ των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ. Την 28 Φεβρουαρίου 2018, παραμονή του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου μεταξύ ΑΕΛ - ΑΕΚ , η θεσσαλική ΠΑΕ στέλνει επιστολή προς την ΕΠΟ και ΕΣΚΑΝ, για την διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ τεσσάρων ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα. Μετά τη λήξη του αγώνα, γίνετε ο απαιτούμενος έλεγχος από τα αρμόδια όργανα  σε τέσσερις ποδοσφαιριστές (Μπάρκα,Λάζαρο,Βράνιες,Τσιγκρίνσκι) κανονικά και κάποιοι κόκκινοι φωστήρες του λιμανιού, αναζητούσαν το ντόπινγκ κοντρόλ στον Υφυπουργό, με βαρύγδουπους τίτλους σε εφημερίδα.

Λοιπόν, αγαπημένοι μου εξυγιαντές και εκλεκτοί μου ''σεναριογράφοι''... Οι εποχές που τροποποιούνταν οι νόμοι σε μια βράδια, όπως στη υπόθεση Τσίγκοφ και τα χορηγούμενα πρωταθλήματα από την ΕΠΟ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί  - Οι αντιγραφές τακτικών για τη  θέση του χαλίφη, δανεισμοί παικτών και τα κουραφέξαλα περί ΠΟΚ, απευθύνονται σε θερμοκέφαλους και ηλίθιους -  Οι νόμοι δημιουργούνται για την ομαλή διεξαγωγή ενός ψυχαγωγικού θεάματος, οφείλεται να τους σέβεστε και να έχετε τα καρύδια να τους αποδέχεστε. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!