tromaktiko: Φιόγκοι: Όχι μόνο για κοριτσάκια

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Φιόγκοι: Όχι μόνο για κοριτσάκια



Από τη Βάνα Αντωνοπούλου
Οι φιόγκοι επιστρέφουν. Και μαζί τους η αγωνία μας για το ποια ηλικία θεωρείται το επιτρεπτό όριο να τους φοράμε. Αν σας ενδιαφέρουν, διαβάστε παρακάτω…
Για πολλές από εμάς οι φιόγκοι αποτελούν μακρινή ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων -ένα σημάδι της ανέμελης νιότης μας, ειδικά όταν πρόκειται για φιόγκους στα μαλλιά. Παρόλα αυτά, οι φιόγκοι τελευταία φαίνεται να ξεπηδούν παντού, από τις αγαπημένες μας bloggers μέχρι τους σημαντικούς οίκους μόδας. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να τους ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας χωρίς να θυμίζετε εννιάχρονο κοριτσάκι;

Αντικαταστήστε το εντυπωσιακό σας κολιέ με έναν υπερμεγέθη φιόγκο
Σκεφθείτε τον υπερμεγέθη φιόγκο όπως ακριβώς και ένα εντυπωσιακό κολιέ. Κατά συνέπεια μπορείτε να τον συνδυάσετε είτε επάνω από ένα κομμάτι σε ουδέτερες αποχρώσεις, είτε πάνω από κάποιο print. Δοκιμάστε έναν υπερμεγέθη μαύρο φιόγκο από μετάξι πάνω από κλασικά κομμάτια, όπως ένα ολόλευκο πουκάμισο ή το αγαπημένο μας shirt dress.

Σε μπλούζα με φιόγκο
Επίσης, πέρα από το κλασικό παπιγιόν, μπορείτε να δοκιμάσετε μια μπλούζα με φιόγκο συνδυασμένη με το τζιν της προτίμησής σας. Εναλλακτικά, φορέστε την με ένα κοστούμι ώστε να δώσετε έναν πιο θηλυκό τόνο. Παρόλα αυτά, προτείνω για ένα πιο casual look να την φορέσετε είτε με τζιν είτε με κάποιο σορτς.

Παίξτε με τα χρώματα
Σκεφτείτε πολυδιάστατα. Ο φιόγκος σας δεν χρειάζεται να είναι μονόχρωμος. Μπορείτε να επιλέξετε έναν σε κάποια έντονη απόχρωση ή σε ένα print προκειμένου να τονίσετε τη μοναδικότητά σας και φορέστε τον με τα καθημερινά σας βασικά κομμάτια. Ακόμη, προτείνω να τον φορέσετε σε στιλ κολιέ μαζί με ένα ντένιμ ή μονόχρωμο πουκάμισο.

Και για τις πιο cool ανάμεσά μας
Ο φιόγκος αποτελεί κομμάτι-must για τα πιο cool κορίτσια ανάμεσά μας. Φορέστε ένα κλασικό παπιγιόν με ένα καρό ή πιο casual πουκάμισο από φανέλα.

Το μυστικό είναι ο φιόγκος να βρίσκεται παντού. εκτός από την "αναμενόμενη" θέση του.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υφασμάτινες κορδέλες και να τις δέσετε φιόγκο γύρω από τα μανίκια του πουκαμίσου σας στο θηλάκι της ζώνης του παντελονιού σας, στη ζώνη μιας φούστας, στον γιακά, στο χερούλι της τσάντας, ακόμα και σε κέντημα μπλούζας.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!