tromaktiko: Kαι αυτή την εβδομάδα οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" κέρδισαν το κοινό - Τι νούμερα τηλεθέασης συγκέντρωσε χθες η εκπομπή

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Kαι αυτή την εβδομάδα οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" κέρδισαν το κοινό - Τι νούμερα τηλεθέασης συγκέντρωσε χθες η εκπομπή



Kαι αυτή την εβδομάδα οι  "Αλήθειες με τη Ζήνα" ξεκίνησαν με πολλά και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, τα οποία κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών...


Αποζημίωση 160.000 ευρώ αποφάσισε το δικαστήριο να δοθεί στη μητέρα του μικρού Στάθη που τον  είχαν κατασπαράξει ροτβάιλερ. Η εκπομπή παρουσίασε για πρώτη φορά φωτογραφίες -ντοκουμέντο της μητέρας που δέχθηκε και αυτή επίθεση στην προσπάθεια της να σώσει το αγοράκι της, ενώ ο δικηγόρος της μίλησε στην εκπομπή.


Μέσα από την εκπομπή  είδαμε  σε ζωντανή σύνδεση όλες τις εξελίξεις  σχετικά με τον  39χρονο παραολυμπιονίκη που κατηγορείται ότι σκότωσε 47χρονο ξενοδόχο μέσα στο πρακτορείο που διατηρούσε στο Μοσχάτο. Παράλληλα ακούσαμε όσα δήλωσαν τόσο  ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του αδελφού του θύματος, όσο και ο Πέτρος Μαντούβαλος δικηγόρος του παραολυμπιονίκη.

Ακόμα  σε τηλεφωνική επικοινωνία ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης μίλησε για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε.

Στις  «Αλήθειες με τη Ζήνα»,  μίλησε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού,   Κώστας  Γιαννόπουλος για την υπόθεση της  εξαφάνισης του 13χρονου, ο οποίος εξαφανίστηκε από  σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», όπου και φιλοξενούνταν.

Τέλος στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε  ο Μάριος Βραχάτης από τo Masterchef, ο οποίος μεγάλωσε μόνος του από τα 8 του σε μια σκηνή στο δάσος και στη συνέχεια καλόγριες σε μοναστήρι έγιναν η οικογένειά του.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσε η εκπομπή του Star την Δευτέρα 26 Μαρτίου...

Στο γενικό σύνολο οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" έκαναν 16,3% και στο δυναμικό κοινό 19,2%.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!