tromaktiko: Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας της 22χρονης, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη - "Έπεσε πάνω μου και μου ζητούσε συγγνώμη" [video]

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Νέα Σμύρνη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της μητέρας της 22χρονης, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη - "Έπεσε πάνω μου και μου ζητούσε συγγνώμη" [video]



Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη...
- Τι δηλώνει για την σχέση της με την κόρη της και τον χαρακτήρα της - "Έπεσε πάνω μου και μου ζητούσε συγγνώμη" - "Έχει μετανιώσει, θα ήθελε να μην το έχει κάνει και να κρατούσε το μωρό" δηλώνει τώρα
Σε αποκαλύψεις για την 22χρονη, που έφερε στον κόσμο ένα βρέφος και αμέσως το πέταξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της στην Νέα Σμύρνη, προχώρησε η μητέρα της κοπέλας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» στο κανάλι «Ε», δηλώνει πως η ίδια δεν είχε καταλάβει τίποτα για την εγκυμοσύνη, καθώς η 22χρονη δεν άλλαξε καν νούμερο στο παντελόνι της, ενώ έμεινε «εμβρόντητη» όταν έμαθε τα όσα είχε κάνει η κόρη της.

«Έτσι και έβλεπα κάτι, εννοείται πως δεν θα είχε γίνει όλο αυτό», δηλώνει χαρακτηριστικά. «Δεν μου έδειξε τίποτα, όλο αυτό το διάστημα δεν είχε δώσει σημάδια» λέει, τονίζοντας ωστόσο πως τους τελευταίους 2 μήνες φαινόταν να είναι περισσότερο κλεισμένη στο σπίτι.

Η αποκάλυψη της φρίκης
Όπως σημείωσε, όταν βρέθηκε το νεκρό βρέφος και η ασφάλεια επικοινώνησε μαζί τους, όπως και με όλους τους κατοίκους της πολυκατοικίας, ρώτησε την κόρη της αν συνέβαινε κάτι.

Αυτό γιατί είχε δει λίγο αίμα στην μπανιέρα, με την 22χρονη να της λέει ότι αυτό ήταν λόγω της αδιαθεσίας της. Η μητέρα επέμενε και ρωτούσε, με την νεαρή κοπέλα ωστόσο να την διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κάτι.

Τελικά αφού άρχισαν να έρχονται στοιχεία στην επιφάνεια, η 22χρονη ομολόγησε την πράξη της, με την μητέρα να δηλώνει σοκαρισμένη από τα όσα αποκαλύφθηκαν.



«Έπεσε πάνω μου και μου ζητούσε συγγνώμη»
Περιγράφοντας την στιγμή που την αντίκρισε για πρώτη φορά μετά την σύλληψή της, ανέφερε πως έπεσε επάνω της και της ζήτησε συγγνώμη. Αφού συνειδητοποίησε, όπως είπε, το τι είχε κάνει, την έπιασαν τα κλάματα και μετάνιωσε για την πράξη της.

Εξέφρασε την πεποίθηση πως θέλει μεγάλη στήριξη από ειδικούς από εδώ και πέρα.

«Ψυχρές» οι σχέσεις στην οικογένεια
Αναφερόμενη στις σχέσεις της οικογένειας και στο πως μεγάλωσε η 22χρονη, τόνισε πως από την εφηβεία της η 22χρονη δεν ήθελε να έχει επαφές με τον πατέρα της.

Μάλιστα είπε πως η ίδια προσπάθησε να μην διακόψουν τις επαφές τους, ωστόσο η κόρη της μάλλον έβλεπε κάτι που δεν της άρεσε και γι αυτό ήθελε να αποκοπεί από αυτόν, παρά την αδυναμία που του είχε μέχρι αυτός να φύγει από το σπίτι.

Γι αυτό και από τα 12 μέχρι και τα 18 της δεν είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Γι αυτό και ήθελε να μην ειδοποιηθεί μετά την αποκάλυψη της πράξης της.

«Ήταν πολύ ευαίσθητη»
Περιγράφοντας τον χαρακτήρα της 22χρονης, έκανε λόγο για μια πολύ ευαίσθητη κοπέλα, που στεναχωριόταν για τα πάντα με το παραμικρό. Αυτός ήταν και ο λόγος που την είχε από κοντά και τη συμβούλευε να προσέχει.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με φοβάται, για να μου πει κάτι» δηλώνει, σχετικά με το ότι δεν είχε ενημερωθεί για την εγκυμοσύνη της κόρης της.


Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!