tromaktiko: Φρίκη: 43χρονος αφού παντρεύτηκε την 20χρονη κόρη του, σκότωσε αυτήν, το μωρό τους και αυτοκτόνησε [video]

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Φρίκη: 43χρονος αφού παντρεύτηκε την 20χρονη κόρη του, σκότωσε αυτήν, το μωρό τους και αυτοκτόνησε [video]



Με λουτρό αίματος γράφτηκε ο επίλογος μιας «αρρωστημένης» υπόθεσης αιμομιξίας που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, σοκάροντας την κοινή γνώμη...


Η τραγική τελευταία πράξη του δράματος που είδε πέρυσι το φως της δημοσιότητας, «παίχτηκε» την περασμένη Πέμπτη (12/04) στο Κονέκτικατ, όταν ένας διεστραμμένος πατέρας, ο οποίος είχε αποκτήσει παιδί με την 20χρονη βιολογική του κόρη, σκότωσε την ίδια, το μωρό τους, αλλά και τον πατέρα της πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Η φρικιαστική ιστορία του ζευγαριού είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, όταν το περασμένο έτος αποκαλύφθηκε ότι ο 43χρονος Steven Pladl είχε παρατήσει τη γυναίκα του για τη 20χρονη βιολογική του κόρη, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία όταν ήταν βρέφος.

Όλα άρχισαν το 2016 όταν η νεαρή γυναίκα έκλεισε τα 18 και αποφάσισε να αναζητήσει τον πατέρα της. Τελικά όχι μόνο τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, όχι μόνο έκανε σχέση μαζί του, αλλά αργότερα το ίδιο παντρεύτηκαν και έκαναν παιδί!

aimomiksia

Παρά την κοινωνική κατακραυγή, αλλά και τη σύλληψή τους τον περασμένο Ιανουάριο για αιμομιξία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, το «ζευγάρι» δεν δίσταζε να κρύβει την ευτυχία και τον έρωτά τους.

Μέχρι που άρχισαν οι προστριβές και εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους.

Ο λόγος, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, είναι πως η κοπέλα συνειδητοποίησε το λάθος της και αποφάσισε να εγκαταλείψει το σύζυγο - πατέρα της, «οπλίζοντάς» του ωστόσο το χέρι για το τριπλό φονικό.

Ο Steven Pladl σκότωσε το παιδί τους, την ίδια, αλλά και το θετό πατέρα της που την είχε μεγαλώσει, προτού αυτοκτονήσει με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη.

Η 20χρονη κόρη του, την οποία παντρεύτηκε παράνομα τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε νεκρή στο Κονέκτικατ δίπλα στο θετό της πατέρα της, τον 56χρονο Anthony Fusco. Το μόλις επτά μηνών αγοράκι του αιμομικτικού ζευγαριού βρέθηκε επίσης νεκρό στο σπίτι που ζούσαν μαζί πατέρας και κόρη, πριν χωρίσουν, στη Βόρεια Καρολίνα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η μητέρα του δράστη στην αστυνομία, ο γιος της τής τηλεφώνησε μετά τα φρικιαστικά εγκλήματα προκειμένου να της εκμυστηρευτεί πού βρίσκονται τα πτώματα…



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!