tromaktiko: Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 500.000 δολάρια για να μοιάσει στην Kim Kardashian και πλέον είναι...

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 500.000 δολάρια για να μοιάσει στην Kim Kardashian και πλέον είναι...



Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως άτομα (άντρες-γυναίκες) ξοδεύουν λεφτά προκειμένου να μοιάσουν στον/στην αγαπημένο/νη τους star. Και η Jennifer Pamplona...
είναι μία ακόμη από αυτές τις γυναίκες που έχει ως είδωλο την Kim Kardashian, θέλοντας φυσικά να της μοιάσει.

Και ξόδεψε περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να το καταφέρει. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες δεν τα πήγε και τόσο άσχημα. Όχι βέβαια πως επικροτούμε την κίνηση της, αλλά σκέψου πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα. Η 25χρονη από το Sao Paolo κατάφερε να μοιάσει στην αγαπημένη της τηλεπερσόνα και το γιόρτασε με μία γυμνή φωτογράφιση, παρόμοια με αυτήν της Kim, πριν από μερικούς μήνες.

Η Jennifer αφαίρεσε από το σώμα της 4 πλευρά, ενώ παράλληλα πρόσθεσε 2,3 λίτρα σιλικόνης στους γλουτούς της, προκειμένου να αποκτήσει τα οπίσθια της Kim Kardashian. Έκανε δύο επεμβάσεις στην μύτη της, ενώ έφτιαξε και τα ζυγωματικά της, για να μοιάζει τόσο, όσο ακριβώς ήθελε με το είδωλο της.

Η σωσίας πλέον της Kim Kardashian έκανε αρκετές επεμβάσεις και ξόδεψε και αρκετά χρήματα, με αποτέλεσμα στην αρχή να μην μπορεί ούτε να χαμογελάσει. Πλέον μοιάζει αρκετά στην reality star και είναι σίγουρα πολύ ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα της. Δεν είναι όμως πολύ άσχημο να παραποιούμε τη φύση μας; Γιατί να θέλεις να μοιάσεις σε κάποια άλλη; Όσο περίεργο και κακό -αν θες- ακούγεται πάντως η Jennifer δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό της εαυτό και αυτό μπορείς να το δεις και στις φωτογραφίες παρακάτω.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!