tromaktiko: Το έκαναν μπροστά στις κάμερες του Big Brother ‑ Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Το έκαναν μπροστά στις κάμερες του Big Brother ‑ Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο



Οι συγκάτοικοι του αμερικανικού Big Brother, Marco Pierre White και Laura Carter, δεν έκρυψαν τον έρωτά τους θυμίζοντας ταινία π....ρνό με αυτά που έκαναν on air...
Όπως ήταν φυσικό, το τηλεοπτικό κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό...

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Βρετανίας (Ofcom) προέβη σε συστάσεις στο κανάλι, Channel 5, η διεύθυνση του οποίου τρίβει τα χέρια του καθώς η τηλεθέαση για το επεισόδιο της Κυριακής έκανε ρεκόρ -  1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μετά από ένα έντονο φλερτ αρκετών ημερών, το ζευγάρι δεν κρατήθηκε. Οι σκηνές που μεταδόθηκαν από το Channel 5 ήταν ακατάλληλες και όπως επισημαίνει η Ofcom, έχει ήδη δεχτεί πάνω από 252 παράπονα τηλεθεατών του reality show.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι χρήστες στα social media εξεγέρθηκαν διαμαρτυρόμενοι έντονα για τις ποpνογραφικές σκηνές που αντίκρισαν στους δέκτες τους.  «Είναι αηδιαστικά αποβράσματα», γράφει ένας από τους χρήστες εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του. «Μου έρχεται να κάνω εμετό», υποστηρίζει ένας άλλος.

Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος, ο Marco είναι αρραβωνιασμένος και η αγαπημένη του - ευτυχώς δεν ήταν μέσα στο Big Brother - σίγουρα θα βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν τον είδε να φιλάει παθιασμένα την Laura. Αλλά και η Laura δεν πήγε πίσω. Δεν έκρυψε την έλξη της για τον Μarco.

Ορισμένες εικόνες από τις πιπεράτες σκηνές δείχνουν τη Laura πάνω από τον Marco με το ζευγάρι να εpωτοτροπεί, να αγκαλιάζονται σφιχτά και να κάνουν σεξ στο κρεβάτι. Υπάρχει όμως και μία σκηνή που προκαλεί ακόμη περισσότερο. Την ώρα που ο Μάρκο πιπιλάει τη θηλή της Laura on air...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!