tromaktiko: ΤΩΡΑ: Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ασταμάτητοι και στο δεύτερο ημίχρονο οι "πράσινοι" - Τέλος τρίτης περιόδου

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΤΩΡΑ: Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης: Ασταμάτητοι και στο δεύτερο ημίχρονο οι "πράσινοι" - Τέλος τρίτης περιόδου



Η σειρά των πλέι οφ της Euroleague ξεκινά με τον Παναθηναϊκό να δίνει την πρώτη του «μάχη» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ...
- Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο... έπακρο την έδρα του και να μην την πάθει όπως πέρυσι με την Φενέρμπαχτσε
- Με σημαντικές απουσίες έχουν έρθει στην Αθήνα οι Μαδριλένοι
- Χωρίς Ρίβερς τελικά το τριφύλλι
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Euroleague, υποδεχόμενος τη Ρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» διεκδικούν απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό που τους στέρησε πέρυσι η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενερμπαχτσέ, δηλαδή την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου (18-20 Μαΐου).

Από το 2012, στην Κωνσταντινούπολη, έχει να βρεθεί στις 4 κορυφαίες ομάδες ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός.

Οι «μερένγγες» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τους Γιούλ (προσπαθεί να επιστρέψει στη δράση) και Καμπάτσο (θα χάσει όλη τη σειρά, αφού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση).

Το δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (19/4), ενώ το 3ο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη στις 24 Απριλίου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Σλοβένος Νταμίρ Γιαβόρ.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!