tromaktiko: Εδώ θα κάνετε τις καλύτερες διακοπές αν έχετε παιδιά!

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Εδώ θα κάνετε τις καλύτερες διακοπές αν έχετε παιδιά!



Υπάρχουν 6 Ευρωπαϊκές πόλεις, άλλες γνωστές και άλλες λιγότερο γνωστές, τις οποίες μπορείτε... να επισκεφτείτε αν έχετε παιδιά.

Θα περάσετε και εσείς καλά και τα παιδιά σας που θα βρίσκουν συνεχώς πράγματα να κάνουν.

Δείτε ποιες είναι αυτές οι 6 πόλεις.

Dalkey, Ιρλανδία 

Πρόκειται για μια παραθαλάσσια πόλη μισή ώρα έξω από το Δουβλίνο. Η πόλη, πέρα από το ότι αποτελεί δημοφιλή προορισμό για διάσημους σταρ του Hollywood, έχει πολλές παμπ που είναι ιδανικές για πολύωρα γεύματα ενώ το παιδί σας κάνει παρέα με τα άλλα παιδιά γονιών που είχαν την ίδια ιδέα με εσάς. Οι μεγάλες βόλτες δίπλα στη θάλασσα θα ετοιμάσουν το παιδί σας για ύπνο και το κάστρο στο κέντρο της πόλης θα εξάψει την περιέργεια του μικρού σας.



Split, Κροατία
 Το Split είναι επίσης μια παραθαλάσσια πόλη όπου έχουν γυριστεί και σκηνές του Game of Thrones. Το Split είναι ιδανικό για τρέξιμο, έχει πολλές παιδικές χαρές και καφέ. Επιπλέον είναι ιδανικό για κάθε παιδάκι που θέλει να μάθει κολύμπι λόγω του ότι έχει πολλές και μικρές παραλίες μερικά βήματα μακριά από το κέντρο.



Κοπενχάγη, Δανία
 Ολόκληρη η Κοπενχάγη είναι φιλική προς τα παιδιά. Πολλά καφέ έχουν ανοιχτούς χώρους όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους. Το Tivoli Gardens είναι ένα θεματικό πάρκο όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα.



Βιέννη, Αυστρία 
Με τόσα πολλά καφέ που έχει η πόλη σε κάθε τετράγωνο είναι τέλεια για αργή εξερεύνηση. Τα μεγάλα πεζοδρόμια και τα πολλά πάρκα καθιστούν πολύ εύκολη την περιήγηση στην πόλη με το καρότσι. Ακόμα και το χειμώνα που οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας.



Faro, Πορτογαλία 
Αυτή η πόλη είναι κοντά στην ακτή αλλά έχει πολλά πράγματα να κάνει κανείς μαζί με τα παιδιά του μακριά από την παραλία. Τα μικρά παιδιά θα ενθουσιαστούν με τις βόλτες στη μαρίνα όπου θα μπορούν να βλέπουν τις βαρκούλες ενώ τα καφέ και τα εστιατόρια που βρίσκονται στη μαρίνα είναι όλα φιλικά προς τα παιδιά.



Ελσίνκι, Φινλανδία 
Η Φινλανδία έχει πολλά να προσφέρει στα μικρά παιδιά. Η πόλη είναι πολύ εύκολη στο περπάτημα και την περιήγηση, γεμάτη καφέ φιλικά προς τα παιδιά.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!