tromaktiko: Για πηχτό γιαούρτι στο μαγείρεμα

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Για πηχτό γιαούρτι στο μαγείρεμα



Ενα πρόβλημα που συνήθως αντιμετωπίζουμε όταν χρησιμοποιούμε γιαούρτι για την...
παρασκευή κάποιων γλυκών ή φαγητών, είναι ότι, καθώς το ζεσταίνουμε ή το ανακατεύουμε γίνεται νερουλό. Το μυστικό για να ξαναπήξει είναι να προσθέσουμε λίγο γιαούρτι ή κορν φλάουρ (μία κουταλιά ανά κεσεδάκι) διαλυμένο σε λίγο κρύο νερό.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!