tromaktiko: 5 ρούχα που δεν πρέπει να τα συνδυάζουμε με ψηλοτάκουνα

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

5 ρούχα που δεν πρέπει να τα συνδυάζουμε με ψηλοτάκουνα



Mπορεί να αγαπάμε τα sneakers και γενικά τα φλατ παπούτσια, αλλά δεν μπορούμε να...
απαρνηθούμε τα γοητευτικά ψηλοτάκουνα. Αρκεί μόνο να τα φοράμε με το σωστό τρόπο -υπάρχει ο κατάλληλος χώρος και χρόνος για να φορέσεις τις λεοπάρ γόβες σου! Δείτε παρακάτω 5 ρούχα που δεν πρέπει να συνδυάζετε με ψηλοτάκουνα για κανένα λόγο.

1. Τζιν σορτς με γόβες

Γνωρίζουμε ότι τα πόδια σας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το look. Αλλά ένας πιο κομψός τρόπος να τα αναδείξετε είναι με ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια ή sneakers. Εάν πρέπει να προσθέσετε ύψος, κάντε το με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και ένα αέρινο top.

2. Μίνι φούστα με πλατφόρμες



Αρχικά οι μίνι φούστες προσφέρουν την άνεση κινήσεων που χρειάζεστε, σε αντίθεση με μία μακριά φούστα. Όταν τις συνδυάζεις με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, εκτός του ότι όλη αυτή η άνεση πάει περίπατο διατρέχετε μεγάλο κίνδυνο να βγείτε εκτός μόδας.

3. Παντελόνι καμπάνα με peep-toes

Τα παντελόνια με μέγαλο άνοιγμα στο κάτω μέρος σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα peep-toes μπορούν να επιμηκύνουν τα πόδια σημαντικά, αλλά όλα εξαρτώνται από το παπούτσια που θα επιλέξετε. Οι πλατφόρμες με λουράκια και τα flatforms ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό το στυλ.

4. Φόρμα με γόβες



Εάν το παντελόνι σας προορίζεται για το γυμναστήριο, τα παπούτσια σας δεν πρέπει να προορίζονται για clubbing. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα casual στυλ με αθλητικά στοιχεία, πρέπει να γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που περιμένετε.

5. Pencil φούστα με πέδιλα

Ξανά, φαίνεται ότι δεν συνδυάζετε σωστά το στυλ της φούστας με το στυλ των παπουτσιών σας. Το επαγγελματικό look και μία βόλτα στα σοκάκια του νησιού δεν είναι ακριβώς το ίδιο!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!