tromaktiko: 5 μαθήματα στυλ που πρέπει να διδαχθούμε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

5 μαθήματα στυλ που πρέπει να διδαχθούμε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα



Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ είναι δύο πολύ...
κομψές κυρίες, αλλά πού θα βρίσκονταν χωρίς την επιρροή της προκατόχου τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα;

Δείτε παρακάτω 5 μαθήματα μόδας που διδαχθήκαμε από την πριγκίπισσα του λαού.

1. Ανδρόγυνο look



Από τα φαρδιά t-shirts και σακάκια μέχρι τα boyfriend τζιν, η μόδα που έχει επιρροές από το ανδρόγυνο στυλ είναι αρκετά δημοφιλής, αλλά η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρήκε τον τρόπο να ξεχωρίσει ήδη από το 1988. Οι μόνες αλλαγές που θα κάναμε στο παραπάνω look για να το εκσυγχρονίσουμε, θα ήταν η προσθήκη μίας ζώνης στη μέση και ένα ζευγάρι λευκά πάνινα παπούτσια αντί για μπότες.

2. Ογκώδη μανίκια



Τα ογκώδη μανίκια είναι επίσης στο επίκεντρο της μόδας τη φετινή σεζόν και η πριγκίπισσα Νταϊάνα σίγουρα πήγε αυτό το trend σε άλλο επίπεδο με εκείνη την εμφάνισή της. Αυτό που κάνει αυτό το look ξεχωριστό είναι η τέλεια αναλογία που έχει πετύχει. Αντί να συνδυάσει τα μεγάλα μανίκια με κάτι ογκώδες στο κάτω μέρος, έχει επιλέξει μία στενή φούστα με κομψή ζώνη στη μέση.

3. Μονοχρωμίες



Η σκέψη να ταιριάζεις τα παπούτσια σου με το φόρεμα και ίσως την τσάντα σου φαίνεται ξεπερασμένη, σωστά; Αλλά μπορούμε να σταματήσουμε για ένα λεπτό και να δούμε πόσο κομψό φαίνεται το αποτέλεσμα όταν ο συνδυασμός είναι σωστός; Αυτό δεν θα λειτουργήσει με κάθε χρώμα αλλά, τουλάχιστον, μην απορρίπτεις αυτούς τους συνδυασμούς αν πρώτα δεν τους δοκιμάσεις.

4. Φόρεμα με ζώνη στη μέση



Το έχουμε πει χιλιάδες φορές: Ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε συνδυασμό με μία φαρδιά ζώνη στη μέση είναι αξεπέραστο! Δεν είναι μόνο κολακευτικό επειδή δίνει στο σώμα το σχήμα της κλεψύδρας, αλλά είναι επίσης ένας αρκετά αβίαστος τρόπος για να είσαι στη μόδα!

5. Total-black look



Σου αρέσει να συνδυάζεις τη μπλούζα με τη φούστα σου; Προτίμησε το μαύρο! Άργησες να ξυπνήσεις το πρωί και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Διάλεξε το μαύρο! Το να φοράς μαύρα ρούχα από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι εύκολο και κομψό, δεν συμφωνείς;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!